Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heco Pjaca
Ovog Pjacu Juventus u svim kombinacijama za kupovinu nekog igraca nudi kao neku kompenzaciju, plus novac. Izgleda da ga se hoce rijesiti kako god.
Pjaca je odlican igrac, ali ima staklene kosti, a i ne moze se pohvalit kondicijom. Mozda da malo smanji masu i poradi na kondiciji postigne nesto, ali ovako igrac koji moze biti Messi, ali beskoristan jer moze igrat max. 60min.
Cancelo je jedan od najboljih RB na svijetu, šteta bi bilo da ga lnter ne otkupi
Sifilis. "Sifilis" ne postoji osim u mislim ili snovima. Simptomi koje nabrajaju doktori nisu pravi, već su nastali liječenjem lijekovima, naročito u ranije doba (Hg i As i loša hrana). Svi testovi za sifilis nemaju smisla, oni pokušavaju pronači "nepostojeće". Prava bolest je čir, uvečana preponska žlijezda, osip po stomaku, ekstremna nervoza i anksioznost, ne zbog fizičkog bola, već zbog straha zbog popularnog vjerovanja da je ta bolest opasna i da postoji. Kakva ironija.
Prodajte Pjanića barsi