Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo isplatite stadion pa onda pricajte,ukrali ste bijeli brijeg
Klempo, za tebe je uspjeh da uopce Znas govoriti a kamoli biti trener legendarnog Veleza
Posteno je cestitati pobjedniku, ali postenije bi i bitnije bilo ograditi se od ljudi koji nisu dostojni stadiona. Takodjer i igracki kadar preodgojiti pa nije mahalski turnir. Oblatili su Velez za dug period.
Velež je solidno odigrao
Pravo su odigrali bez suta na go
Velez ne postoji! Vi ste jedan obicni kasabski plagijat. Cuj petokraku vratili :)Ne, nisu pojedinci cupali stolice Bilinog ...vec ste svi klosari sto prvog niste nalupali. Jos vam zapad ustupili, domacini ste bili. Ovo je za takve kazne da ih izbace za sva vremena... hrkljus do zivota!
popusi ga debilu....pokazi mi jedan klub kojeg navijace ne zavedu u crno...ne govorim ti samo u nas u BiH...samo debili takvi poput tebe jedva cekaju da kritikuju, a tvoji ko kod da su isto su radili mozda i gore..samo si slijep na takve stvari jer si debil....
U Hercegovini zakona nema
i cityu treba cestitati na trebleu koji ce osvojiti ove godine!!!!