Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako pricaju o Luksemburgu kao da igramo sa Francuskom...
Kad vidim da si ti u stručnom štabu sve bih lopte probušio klaunu
Ns sta spadosmo
To je majstore tragikomedija. Sram vas sve do jednog bilo
Stvarno ne znam sta da kazem a ni napisem osim BOZE SACUVAJ 🤕
Kako očekivati bilo šta, kad izlazimo sa ovim stavom protiv Luksemburga ??
Čuj ti njega poraz nije tragedija,jesil ga to planiro odma
Ovakav strah u reprezentaciji je potpuno opravdan i ocekivan, Luxemburg jeste nogometna sila nakon toliko uspjeha u svojoj istoriji , uskoro ce biti u top 5 reprezentacija, nasim fudbalerima zelim mnogo srece i nadam se da ce smoci snage suprostaviti se jednoj nogometnoj velicini i naciji i kao sto je Luxemburg, da ne nabrajam pojedince koji su proslavili ovu reprezentaciju, respekt
Strucnjak prica o Luxemburgu , a ne Brazilu. Halo, to je Luxemburg.
Kako zivota ti nije tragedija? Samo to da nismo ni sutnuli loptu a vec pricas o porazima je tragedija.
Najbolje je da se posvetimo igrama bez granica a tu smo najbolji.Igra zvana "Trza" ..Igra se 1vs 1 + rezerve, igra se vjekovima igrala po selima a bit igre je uhvatiti jedan drugog za mu*a i ko prvi jaukne taj ispada.Nedavno je Aziz iz Kalesije osvojio SP u Trzi.
Mi smo dotakli dno u prethdnim porazima, tako da svaki idući poraz neće biti nikakva tragedija, jer niko više ne vjeruje u uspjeh trenutne reprezentacije. Broj navijača na tribinama će vam sve reći.
Ova neznalica nije kluba u ligi vodila ali je u reprezentaciji 😂🤣 I kažu što Vaha neće 🙄
Čuj nije tragedija. Pa haveru sad si priznao da ne znaš posao jer već tražiš opravdanja a kao motivator si tek kar.ina. Sramoto jedna, odstupi sa pozicije. Vazda nam neke neznalice zapadnu majko draga