Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOSE MURINJO,VJEROVATNO TRENER SVIH TRENERA...OVO ŠTA ON PRAVI SA EKIPAMA KOJE VODI,ZA SVAKO JE STUDIRANJE I OBRAZOVANJE SPORTSKIH RADNIKA...JEDNOSTAVNO JE USTA ZAČEPIO I SRETAN SAM ŠTO NIJE PAO POD PRITISKOM,ZAPRAVO POKAZAO NAM JE KAKO SE TO RADI..SA DRUGIM TIMOM ONAKO RAZBIT EKIPU U 8MIN TO MORAM PRIZNAT NIKAD NISAM GLEDAO...REKORD JE NAŠ I PONOVO NAM POLAKO KATALONCI GLEDAJU U LEĐA...VIVA ESPANA
A vidi Krune ispunila mu se zivotna zelja da se slika sa Maorinjom.
Murinjo je sretniji od Krune; nije sala tuko je balkansku\'\' Barcelonu\'\' :((
Moze li mi neko napisati sta je Murinjo s Realo osvojio? Kup Spanije. hahahahahah toliko o \"najboljem\" treneru koji je toliko negativnosti donio u Rela da je za svaku osudu.
prepo se mourinho od seljacine, vidi se na slici da hoce da bjezi od njega,
Druga postava Reala = Portugal BiH = Dinamo Real, prva postava? = ∞
Jadni Mourinho. Nije mu lako u ovakvom stisku.
čunoslav kurcic
koji si ti kreten, kurcoslave glupi!
niti na playstationu ne mogu dati 3 gola u 9 minuta
Real 531 000 000 eura Dinamo 56 000 000 eura 6-2 Portugal 331 000 000 eura BiH 98 000 000 eura 6-2 da,da,bas je ista razlika BRAVO,REAL,VAMOS PORTUGAL!!!
6-2. proso dinamo ko i mi s portugalom. znaci to je neki omjer snaga dinamo:real=bih:portugal
zao mi te kad ne vidis kakav je to kompleksas pa je samim tim i arogantan . jad je pravi kao covjek ali je odlican trener.
Svaka čast legendo, najbolji si! Gdje su sad oni zlobnici sa koji te mrze?