Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je najbolji igrac belgijske lige (ona jeste dosta ispod liga petice), ali sama cinjenica da si najbolji igrac lige, svrstava te iznad prosjeka ;) I naravno u trenucima kad je prerastao belgijsku ligu, normalno je da se okusa u najboljoj ligi ;)
znao sam da se nece dugo zadrzati u liverpoolu dobar je igrac al nije za kluba kao sto je liverpool mozda za west bromvicha
Meni upste nije jasno kako je uopste potpisao za liverpoo,cisti prosjekl
Granatirati ti kevu spermobacackim raketama ;) Ovo je sport maj.mune!
čuj srbin a nije impresionirao. odmah granatirati liverpool, tamo ima malo srpskog življa
Slazem se, tu bih dodao i Dekija Stankovica, ali ima dosta mladih igraca cije vrijeme tek dolazi ;)
Steta za Laneta, i dalje sam siguran da je on ekstra igrac, ali je problem liverpoola sto igra defanzivan fudbal i sto nema dobrog playmakere u sredini, gdje igraju nekreativni igraci poput Leive i Poulsena! Ali, lako ce on naci drugi klub!
dobar igrac...samo da su mu dali sansu.. on i krasic ,uz naravmo vidica i donekle baneta, su jedini sto vrede kod srba
nije on tip igraca za liverpul i premijer ligu