Moguć ugovor na dvije godine
0
Josep Guardiola sve bliže ostanku u Barceloni
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..bravo Pep..e moj Igore, koheziju u timu ne moze svatko drzati..kad bi stavio Koemana svi bi se razbjezali iz Barce..
nisi svjestan kakvu si glupost izvalio...
Mister je najbolji trener na svijetu i pravi pravcati gospodin i na njega mnogi treba da se ugledaju.Ostaješ pep.Volimo te najviše na svijetu.Ne bi bilo isto bez tbe....
13 od 16 FCB
Ne ideš ti nigdje. 13 od mogućih 16 trofeja, a tek počeo raditi kao trener, svaki daljni komentar je suvišan. Visca!
Ne seronda on budal.o nista, pun kufer mi je vise i igraca i trenera koji se kunu u vjernost klubu a cim dodje malo jaca ponuda bjeze glavom bez obzira. Pep je gospodin i vrhunski trener!
Guardiola počeo si s.rati pravo,čuj on se nećka bil produžio ili ne bi ,a vodi najbolji klub na svijetu ccc !
Po meni je ovo njegovo neckanje i odugovlacenje jedan od uzroka ovolikog zaostatka u Spaniji za Realom. Jednostavno, igracima taj psihicki momenat nije na nivou kada ne znaj uda je trener 100% uz njih i da ce ostati tu iduce sezone.
To Pep. Sve ostalo je korak unazad.
najjaci je : http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
Ma nek se je...e vise, umislio si da je trenercina pa se nesto necka. Barca ima strasan team, s onim igracima se svaki trener moze proslaviti.