Moguć ugovor na dvije godine
0

Josep Guardiola sve bliže ostanku u Barceloni

Totalsport
Pep Guardiola (Foto: AFP)
Pep Guardiola (Foto: AFP)
Prema pisanju El Periodico de Catalunyje, u četvrtak je trener Josep Guardiola napravio krupni korak prema tome da i dalje ostane prvi čovjek struke najbolje svjetske nogometne ekipe.

U četvrtak je Guardiola zajedno sa svojim asistentom Titom Vilanovom sjeo za zajednički stol s klupskim predsjednikom Sandrom Rosellom i ostalim čelnicima katalonskog kluba. Nitko od njih nije pred javnost izašao s izjavama i komentarima nakon sastanka, no El Periodico iz pouzdanih izvora, navodi da je razgovor bio pozitivan.

S obzirom da Guardiola u pravilu potpisuje samo jednogodišnje ugovore, može se zaključiti da će i novi izgledati tako, do kraja iduće sezone, iako neki drugi mediji nagađaju da bi se moglo raditi i o dvogodišnjem ugovoru. Kako god, izgleda sasvim realno da popularni Pep ostaje s Barcelonom, kako su poželjeli i svi aktuelni nogometaši španskog, evropskog i svjetskog prvaka, koji su zdušno stali iza svog trenera.

Guardiola je na klupu Barcelone došao 2008. i otada je osvojio 13 od mogućih 16 trofeja. Lani je novi ugovor potpisao 8. februara.