Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee moj Mourinho, ekipa ti prestala igrati od kad si Evu otjerao....da je sad Zaim Muzaferija živ da ti ispriča kako je žena zajebala čoeka', sve bi ti se samo kazalo...
nesta' rahatluka, nesta' svega. Od tada se covjek pati, zivi i mre ko svako drugo hajvance...
Sve je krenulo od doktorice Eve...
navijam za leicester do kraja zivota hahahhahaha
Dodji u UNITED MURINJO SEMPAI !
Pape No.2.
Prva godina : cojk kupio autobus. Druga godina : cojk stavio autobus pred gol Treca sezona : cojk ispao iz autobusa (vozaci ga zgazili)
Ja ipak mislim da nije do Mourinha.Kako god,nema se sta sekirat 50 miliona u dzep bez kapi znoja :)
Hiddink kao privremeno rjesenje,nadam se da ce dobro izgurat sezonu. Na kraju sezone dovest Simeonea :D A ako su odlucili vec Murinja da se rijese,trebali su i komplet upraveuna celu sa presjednikom kluba bruce buckom i sportskim direktorom michael emenalom.
Ja bih ovakav otkaz sa zadovoljstvom prihvatio.. Dobijes otkaz i 30 mil £ otpremnine..
sretno furmane,fataj se volana!!
Special one postao sacked one
nesto mislim da ce ga i treci put angazirati za par godina
the sacked one!
Onaj bi se Hazard mogo sad naglo oporavit ;: ) Možda je podijelio pare sa Mourinjom, a možda nije :) Govorka se da je pozvan i Ćiro Blažević, koji još nije sasvim siguran i da li će prihvatit ponudu od 50 miliona i 50 miliona otpremnine !
Hvala zivio
haj ti u Romu :)
Jucer imao 106 komentara, danas 102?? Murinjo peder