Prijateljski meč sa Velsom
33
Je li vrijeme za pobjedu Zmajeva
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pozivam sve da se iz principijelnih razloga suzdrže bilo kakvih komentara povodom ove a i narednih utakimca i sportskih događaja, jer im ne treba davati veliku važnost. Sve zbog mnogih dosadašnjih gluposti i razočarenja koja su nam priredili sportisti iz raznih oblasti, a nakon ogromne euforije, pompe u kojoj je protivnik uvijek \"slabiji od nas, i nema pojma o sportu u kojem se takmiči, ili mu fali petnaest igrača pa je znatno oslabljen, itd. itd.\" Treba ih malo kazniti i spustiti na zemlju, da više rade a manje pričaju. Neka se ljuti ko hoće, ali tako je.
Jeste, Dzeko vuce manju povredu. Boli ga guzica od klupe u City-ju....
http://0dt.net/playerall.php?id=142273
Pobijediti necemo mozda remi i to nam je puno.
JESTE.. ponovo ce ih neko pobijediti
Drago mi je čitajući vaše komentare da se polahko slaže kockica, tj. da sve više vas KONTA u čemu je problem...., glavni problem smo mi navijači i novinari koji od prosječnih igrača pravimo nekakve zvijezde koje to na terenu defakto i dejure NISU! Drugi problem ove Reprezentacije jeste nedostatak PATRIOTIZMA I KARAKTERA kod tih igračiča.... Treće mislim da bi se Pape pored Papca, Rahimaića trebao zahvaliti i Misimoviću, čini mi se da on doprinosi negativnoj atmosferi u i oko Reprezentacije (sjetimo se njegovog sukoba prvo sa Ćirom, pa onda i sa Papetm, kada je rafalao po njemu i nikada nije pokazao kulturu i odgoj da se izvine za takvo što)..... Bilo kako bilo, ne znam šta da očekujem večeras poznavajući GLUMCE koji igraju u Reprezentaciji BiH.....
penale nek\' puca fazlija
Čuva Mančini Edina od povreda pa ga uvede da igra 2 minute + 3 nadoknade protiv Čelzija.Safet čuva Edina,ne igra nikako večeras(ili sasvim malo) protiv Welsa.Razlog.Čuvaju ga za transfer.
0:0 protiv Welsa. Reprezentativci su se vukli po terenu totalno nezainteresovani.
Ako nismo u stanju pobijediti Velsa ili barem dati 2 gola onda nam se lose pise...
Susicu fataj se ti poljoprivrede, nije trenerski poso za tebe
neamo sansi sve dok je onaj pape selektor
Je li vrijeme da stavite upitnik u naslov?
@KUKURUZ svaka čast na komentaru...
Ovi naši popušlići će popušit opet. Ne znaju lopte igrati i reprezentaciju treba rasformirati. Bolje bi djeca s ulice odigrala...
Odlazi safete maj.mune ODLAZI...
Pobijedit ce kondiciona spremnost i zainteresiranost igraca.Posto se mi nikad nismo mogli pohvaliti s tim,Vels uzima glatko! Kad nismo pobijedili Irsku,zasto bi onda pobijedili Vels..Ipak,oni igraju kod kuce,okosnicu tima cine igraci iz Engleske Lige,i vjerovatno su i tehnicki jaci od nas. Mi imamo Dzeku,koji se moze pohvaliti da je igrao 2 minute zadnju utakmicu i da uopste nije isao na pripreme.Sto se mene tice,veceras ne mora ni igrati-ali ce ga Susic namjerno uvesti od pocetka, ne bil mu pomogao da cesce zaigra za svoj Man.City. Ibisevic je trenutno bolji napadac i spremniji je..Ako ko da gol za nas,volio bih da to bude on..Kako god bude,poraz je realan ili nerijeseno. Znam samo da ako pobijedimo-mediji ce napumpati to-i onda slijedi poraz od Latvije u Kvalifikacijama za SP..Utakmicu necu gledati-jer kad cujem nase komentatore, najezim se..Sretno Vels;)