Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar potez Hadžića i uprave FKS. Mešanović je dobar igrač, dosta iskustva je skupio u Mariboru gdje je igrao i LP. Igrao već u našoj ligi, radio pod palicom Marinovića, tako da mislim da će se uklopiti glat. Ali, sačekajmo..
Ja se iskreno nadam da je ovo samo pocetak ovakvih dolazaka jer samo sa ovim profilima igraca mozemo ocekivati grupnu fazu nekog takmicenja. Kao najstabilniji i finansijski najmocniji Bh.klub za ocekivat je da pametno odrade ovaj i ljetni prijelazni rok te da napokon neki nas klub zaigra zavrsnicu makar Konferencijske lige koja starta ove godine.
Dobro dosao u shampionski tim majstore !!!!
Drhte mali plavi sa Gbavice!
120.000 Eura godisnja plata sto je odlicno za nas fudbal.
Opet si prvak cest 1946 ♥️
Dobro nam došao.
Husariću seljacino
sampioni te pozdravljaju
Vratite Husrefa za trenera 💪💪💪♥♥♥♥on voli Sarajevooooooo ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤volim te Sarajevo najvise bordo bijeli za zivot cijeli moje kosevo najljepse
Uh, dobar dobar dobaaaar
Top pojacanje, igrac kakav treba FK Sarajevu. Po prirodi je centralni napadac, ali se dobro uklapa i na krilu, tako da ce biti sigurno od velike koristi. Dovoljno je reci da je covjek bio standardan u Mariboru u grupnoj fazi Lige prvaka gdje je zabio i gol protiv Spartaka, a i igrao protiv velikog Liverpoola. Sretno Jasmine!
Slovenci također navode da je bh. prvak Mešanoviću ponudio identične financijske uslove kao što je imao u Mariboru. Njegova plata je u ovom klubu navodno 120.000 eura na godišnjem nivou. Ko nema nek crkne ..!!!! ➖9️⃣🥶🥶🥶🥶
njegove plata od koje šugavci mogu zivit godinu dana ....mazi te guzove jos 10 dana i ostaje te trudni ....
eh kompleksu moj ti mrzis zelju vise nego sto volis sarajevo... i ostajete se pise skupa
Morace prrvo otjerati gnjidu zvanu husara.
Hajde Jasmine da deremo žmeljovce
ima frajer 100 utakmica a jedva 20 golova sta reci
Dobar igrač, samo da ova seljačina od agenta sad naglo ne bude tražila 30k u padže...Bosanski Raiola, bježati od ovog ništa ne sklapati...
Pa Hadžić je u svakom dilu, on je najveći taldžija u državi, zato u Sarajevo ne dolaze igrači koje navijači i klub žele nego oni koji će njemu dati procenat.