Novo ime na spisku Safeta Sušića
0
Jasmin Fejzić sjajno izvodi i brani kaznene udarce
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo više golmana nego napadača :D
gotovo sigurno znam ko mu je menadžer !!!
cirkus.samo kad kazes cvajta brani-ne brani odmah ti je sve jasno.Scenario:Neko uzeo lovu,ovaj momak se za 6mj. prodaje u neki drugi klub i nikad vise nece biti pozvan za reprezentaciju.Slucaj Nemanja Supic.A momak,Jasmin Buric brani u tri puta jacoj ligi, 5 puta jacem klubu,svake sezone u evropa ligi i nemoze prismrditi reprezentaciji.Dok se ovakvi poput njega,Avdukic,Sehica i inih talenata zovu kao s poslom.Avdukica zovu u reprezentaciju svaku utakmicu,a vrh mu otici u Iran i braniti 5-6 utakmica dok ljudi ne provale i mrs nazad.Isto kao i Supic i Sehic.
Aalen je 14. u trećoj ligi
Bandovic je zasluzio poziv u reprezentaciju prije nego ovaj panj....Bandovic
momak izvanredno brani, ipak druga njemacka liga je jaca nego sve ostale prve lige izuzev engleska,italija,spanija i francuska, a u ostalom radi se o ozboljnoj ekipi!!!
I ja dobro igram na male sa rajom ali nisam papak da placam clanke na klixu. Dok je budala imat ce klix para
Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Šta se bola ložiš oko ovog tipa? Svakako neće doć na red još 10 godina u reprezentaciji dok Asmir ne ostari ili ako ne plati nekom da Asmira odradi pa da prije stane na go. Stoperi su boljka, a ne golman.
Vidim dobro ste informisani, klub je u 2. bundesligi, ovaj lik 1. golam... neki ovdje pojma nemaju a nesto blebecu ...
OvajSušić je poludio. Pa lik zove u reprezentaciju igrača koji je rezervni golman u klubu koji je u donjem dijelu treće lige.
Drugi golman VFL Aalena,prvi je Danel Bendtner. E ako ovaj ima mjesta u reprezentaciji... Sigurno nisu čista posla.
AAAA TO JE TAJ FEJZIĆ ! !! Vidim ja poznat mi nešto i sada se sjetih pa on je gol primio od Borusije haha :D Aj nema veze, nije nam ni Pipplica bio neki talenat pa je opet legenda u Energi Cotbusu a i uvalio se u reprezentaciju :D
žalosno je što a zna se ko dobijaju pare za neke igrače samo da nastupe u repki kako bi izborili inostrani angažman, pa molim vas Avdija Vršajić meni je stvarno ali stvarno bilo žao momka kad je usao na lijevi bok i nije zna niti jednom centrirati već konstantno se namještao na desnu nogu.. mislim zalosno bgm. on je samo jedan od primjera koji konstantno dobija poziv a nije stvarno kvalitet za repku dok jedan kološinac kojem su trebali susic i banda izganjati papire pa nek igra protiv grčke sijedi kod kuće fujjjj ... TOLIKO OD MENE REALNOST ŽIVA
Sta je sa buric...Momak izvrstan golman...nema dobrog menadzera...
ne kakite uljupi, decko je odlican golman njemacke skole, a zna se da svabe imaju najbolje golmane na svijetu. Bolji je od Avdukica 10x.
e baš ste ga nafalili na članku, ušao u 118. minuti, i u 120' sam sebi ga zabio :d ovakav nam treba !