Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Libe majstore, najbolji si golman kojeg je neka bh. škola izbacila poslije rata, i što je najbitnije pošten si, i dogurat ćeš kad tad do reprezentacije,a poslije Begsona naš si najbolji golman. Samo hrabro majstore, rad, rad i samo rad i selektor će kad tad morati pozvati da te isproba, a kad vidi kakav si ne moraš brinut za mjesto drugog golmana ako ništa. I na strani i kod kuće Libe brani nemoguće!
Ovaj Momak i zasluzuje poziv a ne ko Stilic i sl. Raja novinari gurajte me !!!
LIBE MAJSTORE !!
bitno je da pitari u reprezentaciju guraju delača.. a kad će delač braniti u ekstraklasi i biti u timu iz vrha tabele... NIKADA! da ne pricamo sto je libetu bosna u srcu a delaču u jajima.. trazi lugusic hljeba preko pogache..