Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece Pape trazit milione!Samo milion!
Ups,izvinjavam se torpedisti,brzi je bio!
hocel on sa vama:)
ma trebas ti i BEGIC LOPOV OTICI
Desetka u papir s lukom i ajd cao
korektno ako ne bude tražio pare.
....rastanite se korektno ali ni feninga mu nedajte
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
De budite realni ljudi, zar NS BIH ima tolike pare da plaća Vahida Halilhodžića ?
Bio sam tog misljenja, ali Ima! Moze malo i spustiti. :o)),Ako sad ne uspije uspjece za naredno SP. U oba slucaj cijena ce mu biti veca nego danas.
ima sigurno ,skoro je onaj srpski clan iz nogometnog saveza se hvalio kako su preuzeli savez sa nekoliko miliona u budzetu a da sad budzet iznosi 21 milion , znaci ima , i svaki plasman donosi nove nagrade od fife tako da se isplati ulagati u dobrog selektora
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onaj zadnji dan je došo samo po pare, a ne otkaz.
Eno mrcina izjavila za srpske medije da bi prihvatila poziv da vodi repku Srbije. Vodio bi i on i repku Republike Smrdske ako mu se plati dobro, govnar najobicniji, nikakav covjek, u ratu ga nije bilo ni na vidiku, niti se cuo njegov glas podrske nasem narodu, sapunjao je guzove u parizu i dosao je on nas ovdje vuci za nos kako su svi krivi samo je on pametan. A ove suskoljupce samo cu da upitam da li je on dobar selektor ako je imao evo 3 kvalifikacije da nas odvede na veliko takmicenje a uspio je samo u jednim, pa i corava koka bi ubola jednom