Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bankrotirani grčki svetosavci ne mogu pobijediti ni NK Opuzen.
oprosti,ali ako ne postoji još neki Opuzen za kojeg ne znam onda te moram ispraviti...nogometni klub iz tog mjesta se zove Neretvanac :)
i da,mislim da bi i oni izvukli 0 sa ovim grcima hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka utakmica u kojoj učestvuje Grčka je loša...
Jedina losa nije bila ona gdje smo im mi uvalili tricu :-D
zao mi Japanaca
grci nikad nisu bili napadacka i agresorska nacija....pa prema tome ljudi tako igraju i fudbal....naucili kroz istoriju da se brane....nesto slicno kao srbi...zato su mi dragi...zato i jesmo braca.......zivjela grcaka...nedajte se braco
Grcima treba zabraniti da igraju fudbal. Ova njihova š.p.čka igra će ljudima zgaditi gledanje fudbala. 95 % svih utakmica koje su odigrali grci zavrseno 0:0, lopta zaplače koliko je pate ...
Pa vlasi
Žuti V antifudbal ništa ništa
ovi djilkosi iz grcke ne bi krenuli naprijed ni da im pred japanskim golom stoji 11 miss universa
UNIŠTITE ME SA HARAKIRIJEM
samo se vi zezajte na racun grce, oni su ovom igrom osvojili euro 2004
Nebi me iznenadilo da Grci s najlošijom igrom iz kontre uvale jedan gol Slonovima i eto ih u 1/8 - finala.
Nece ako Bog da.
@ernad_eni I ja mislim da nece ali su se tako provukli na Euru 2012-te godine. Pobedili jedino onu trecu utakmicu s 1-0 i to im je bilo dovoljno za prolaz. ;)