Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi treneri u intervjuima uvijek nesto cestitaju. Ja mislim da to samo kod nas na Balkanu ima. Cuj cestitam igracima na igri.
može bolje👍ajmo Cala razdrmaj ih👏
Cestitke Cali i Ziketu napokon malo zara, mislim da ste na pravom putu samo tako i sretno
divovi su divovi
Samo naprijed Čala , glavu gore. S obzirom u kakvom si stanju tim FK Sarajeva preuzeo ovo je odličan rezultat. AkoBogda na zimskoj pauzi dovesti kvalitetna pojačanja , manekene otjerati i nizati bolje rezultate a što je još važnije da će tim bolje igrati.
iskrene čestitke,uzeli ste bod protiv barcelone
Nezgodan Siroki na Pecari uvijek bio, s igracem manje povesti pa zavrsiti nerijeseno nije lako, jos kad se uzme u obzir ta tradicija poraza Sarajeva u Sirokom ovo je za pohvalu. Pozdrav..
@MINIMALTECHNO1 Realno odigrali ste dobro s igračem manje,Široki bio puno bolja ekipa ali nemamo realizacije uopće,greške Pandže neću komentirati,može komotno u branitelj igrat,ipak pomalo sretno i spretno izvučen bod,ali što je tu je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Čala.
Ako budete vako igrali borbeno svaku tekmu i srcem, necu zamjereti ni kad izgubite! Samo Sarajevo!