Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neznam samo kako navijači imaju snage ici i gledati mučenje pa i protiv olimpika sa 8 juniora,svaka čast ko god može,po meni jahic je uvijek trčao za parama al imao je i pravo,budi gospodin odstupi zaradio si lovu druga prica je jadranko on je izvaran
Iskreno mi je žao što se doveo u ovu sitaciju. Sjećam se perioda kad je stvarno razvaljivao ali to vrijeme je neumitno prošlo. Svi su ovdje pogriješili, Željo jer od Sanela nisu trebali praviti vrhunsko pojačanje jer je čovjek došao da završi karijeru a Sanel što sam to nije tražio. Mislim da mu niko ne bi zamjerio da je došao da odigra jednu sezonu po 15-ak taktičkih minuta na svakoj utakmici nego da se na njemu bazira igra (a uzevši u obzir njegove godine).
cirkus od kluba
Kad je bilo najteze igrao si srcem za ovaj klub Vole te Manijaci !