Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se vi zaje,,,bajite san marino nas je digao ili uzeo bod na kosevu
pa neces se valjda braniti protiv vrhunske ekipe san marina????
To sto si naveo u vezi novca stoji ali pogledaj malo koji kanali prenose recimo nijemce kada igraju ovakve utakmice. Nema tu RTL-a i SAT1 nego ARD i ZDF a to su drzavne televizije... Isto ti je i sa Spanijom recimo (TVE) itd... Mislim da je ovaj komentar iznad radi ovoga i upucen ali nasi javni emiteri nikako pameti doci a kad ne placas RTV taksu onda je problem.
Nije da im nije bila bitna utakmica u petak, fazon je u tome sto ovo nije vise komunisticka drzava pa da drzavna televizija ima eksluzivna prava na takve događaje, koliko para toliko muzike. A posto je 3. moraju ljudi topli obrok podijeliti, pa plate, pa i regres ide...ko ce bacati pare i razmisljati o tome sta njihovi pretplatnici zele.
I hoce li biti prenos ove utakmice ili to nasem javnom servisu nije bitno kao sto im nije bila bitna ni utakmica koja se igra u petak u Rumuniji pa TV1 kupio prava za prenos?!?!?!
Ako je Kipar zabio 6 onda mi moramo makar 1 vise. :))) Samo deri selektore pa da svi vide da i ovaj mladi BH fudbal ima nade. Puno srece
A prijenos?
cuj napas san marino od prve minute jok ba braniti se ipak su oni velesila xD