Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Kolašinac i ti više,cijela Bosna i Hercegovina te čeka raširenih ruku...
brvo za savez,za jagodica i za hajrovica ima bosna talenata na sve strane aako bogda prvaci svijeta da budemo nekcrknu dusmani
the gunner boy Sead Hajrovic..Al jedva cekam Latvijuuu.......
aBd odigrat će :)
Ovaj covjek je jedan od najboljih trenera u Bosni sto se tice premierlige , ako ne i najbolji !
"On je momak bez predrasuda i njegove želje su sasvim jasne za razliku od nekih koji se pomalo reklamiraju pa onda kad dobiju poziv, odustanu", kaže Jović. " Ko je Jović ???
@ante da si zdrav i ziv jovic odavno nije trener sarajeva
kad je bio wiki pouzdan izvor :) ocigledno slabo pratis bh fudbal jer husref musemic im je trener
Vidi kako može sve jednostavno, brzo i bezbolno. Dok ostali izmišljaju hiljade razloga kako je teška procedura itd. itd. Svaka čast Seade.
Bravo Jagodicu, ti se pravi selektor, za razliku od onog.... Molim te, zovni jos Atajica iz Celtica, i onog decka iz Borndbya..... nemoj da ih zbog tebe gubimo kao sto ih gubimo zbog onog satro selektora
Novi zmaj se rodio.
HA HA, nije ga htijela Svicarska, pa nama sve ostatke Evrope??? Da je Svicarska samo NAMIGNULA, letio bi on kod Hicvelda igrati, nego kad nema hljeba, dobra je i pogaca !!!! SRAMOTA za savez !!!
Ti si onaj tip koji u svemu nađe manu. De brate smiri se i reci dobrodošao, šta sereš
ovaj momak je bio jedan od najperspektivnijih stopera u evropi ali je imao sa 17-18 dugu povredu pa ga je malo nazadovalo to. mislis da svaka budala dobije priliku od arsenala sa svojih 16-17 godina. nemoj tako pricati naci ce on jedan dobar klub i bit ce vjerujem nesto od njega svakako je pojacanje. PS: ima ljudi kojima je draza pogaca od hljeba kao meni npr. ;)