Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPODIN! duvaj te ga
JA REKOH! Izvolite! Sad lijepo počnite sa izvinjavanjem jedan po jedan. Ograničeni će nastaviti sa uvredama, oni sa malo dostojanstva će možda i znati kako se prima poraz. Hvala, doviđenja i prijatno.
Nadam se da če ovaj članak biti ovdje i sutra, kad Real osvoji kup kralja. Kako će ga osvojiti ne znam, al sam siguran da hoće. Nadam se da će onda ovi što ismijavaju Murinha, lijepo i kulturno da se izvinu. Isto tako se nadam, da će porasti prodaja i proizvodnja bontona u BiH, kako bi ljudi mogli da nauče i nekoliko kulturnih riječi. Hvala što ste izdvojili vrijeme da pročitate ono što sam imao da kažem. Prijatno.
joj kako će ih murinjo satrati večeras
Nažalost! Đe si ti jado a đe je Di Stefano.
Bravo majstore. Alfredo je ikona al mu nedaj pardona. Znas svojh posao i radi ga.
EEEEE kako bi ja volio trenirati barsu a ne ove realove picice
MIJAO, MIJAO
pa šta mu bi, jel to pjan pa nije lajo
Koji je ovo cigan.....
daj murinho od.ebi majmune!!!!!
Borac - Bosna 95 : 70 p.s. multietniĆare sramota objaviti, pa hajd reko ja ću
Ja ja ja ja ja ja..