Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da je to bila velika tragedija, ali draga redakcijo klix-a, zar se nije moglo navesti koji je uzrok nesrece, sta se desilo? Kome cemu sta? AAAA
mi smo samo kopirali clanak. ako te sha drugo intresuje imas gugl pa potrazi
Mi smo spalili graski stadion, a pozar nam nije palo na pamet da se organizujemo da gasimo, jer tu smo samo za demoliranje i paljenje! I ni za sta se ne izvinjavamo kao ni strumfovi. Opet cemo mi paliti i demolirati dok ima sta i ima koga. Kod nas je to ne samo normalno, nego i pozeljno!
Nama nije zao sto smo bacali Hajdukovce u Miljacku. Mi ne volimo te kjafirske klubove i njihove navijace. Ne izvinjavamo se ni za sta. Ne izvinjavamo se ni sto smo u stanju da se zacas skupimo da demoliramo druge navijace, ali za pozar se nismo ni pocesali po zicigu da se skupimo da imdemo gasiti. Ni za to se ne izvinjavamo. Dacemo malo skolskog priboda probranoj djeci, oprati malo love preko toga i to je to.
I ja se koristim prilikom da izrazeim nase izvinjenje zrtvama turskog genocida. Armenci, zao nam je, ali kao ni Bosnjaci u Bosni u slucaju protjeranih nemuslimana iz Sarajeva ( 200 000 ) i srednje Bosne, ne zelimo da nam se vratite.
a vama je tesko malo proguglat pa vidit sta se desilo a ne cekas klix da vas obrazuje ccc.pa policija je kriva,dopustila je da se navijaci uguraju ko stoka na tribinu koja nije imala kapaciteta da primi toliko ljudi,ovi su samo ulazili i ulazili a policija samo gledala.cak ni vrata od ograde nisu otvarali.i nakon toga u engleskoj su uvedene stolice na svakoj tribini i pustanje onoliko gledalaca koliko i ima stolica,dok kod nas vidim pusta se i vise.stepenista na stadionima i dvoranama moraju bit prazna a ne puna gledaoca,to je osnova sigurnosti na tribinama.
Englez...... ha ha ha ta stoke ti otme rucak i samo kaze \" I\'m sorry\" a to sto ti umires od gladi ko te pita. Engleski jezik je jedini jezik na svijetu koji nema u svom rjecniku rijec BUJRUM , pa koriste francusku \" Bon apetite\" ta stoka je samo naucila otimati od drugih tako da im rijec BUJRUM i ne treba
Svi zaboravljaju da su ti isti \"navijaci\" Liverpoola 4 godine ranije napravili ogromne probleme na Heyselu koji su rezultirali sa 39 mrtvih protivnickih navijaca i 5-godisnjom zabranom takmicenja u evropskim kupovima za sve engleske klubove. Ovdje su sami sebi napravili problem i izginuli na gotovo isti nacin, zdrobljeni, zgnjeceni, uguseni. Poetska pravda. To nisu nikakvi navijaci kojima se treba izvinjavati, to je huliganska stoka koja je na kraju dobila sto je i zasluzila.
Nikada necu uspjeti skontati sta se zapravo desilo... Koliko sam razumio, doslo je do gusenja navijaca koji su bili na krajnjim dijelovima tribine. Tu mi nije jasno kako sebi nisu mogli obezbijediti malo zraka, ili kako oni nisu pogurali stampedo sa tribine prema ulazu/ izlazu sa tribine... Zaista, nisam mislio nista lose ovim iznad, samo mi nikad nije bilo jasno. Prvo sam mislio da su ginuli navijaci koji su pokusavali preci na gornju tribbinu i oni sto su pokusali uci na teren, ali onda sam saznao da je zapravo glavni razlog bio gnijecenje, odnosno gusenje.
Cuveno Englesko \"jako me je zao\" a niko nije odgovoran zakrivanje dokumenata za 23 godine...I am so sorry
Samo znate i kopirati majmuni jedni.. DAKLE.. veliki broj navijaca je usao na vec prepun stadion.. tako da ovi sto su bili do ograde na tribinama su fakticki zgnjeceni bili, nisu imali izbora od pritiska pa su skakali sa tribina i ograde.. i tako .. ukratko.. Greska policije naravno.. sto su dozvolili da udju navijaci na vec pun stadion..
lazu ba srbadija sa obliznjeg brda granatirala stadion ali projektil nije eksplodirao, da bi nakon toga astala panika i bjezanija, u toj panici krepalo kamara engleza
*ebo me svak ako igdje pise sta se zapravo dogodilo!!!
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
je.bo.vam.ma.ter glu.pu mogli ste napisati sta se desilo pa su stradali ljudi
Sta se desilo ? na pocetku utakmice pojavilo se previse navijaca liverpoola, policija otvorila pomocni tunel koji vodi direktno na tribine, nastala je prevelika guzva, navijaci su poceli da se penju preko ograda kako bi izasli sa stadiona .. doslo je do loma jedne od tih ograda tako da su navijaci poceli padati/gaziti jedni druge .. itd itd
.ebo izvinjenja ba, daj kesh!