Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nekako njegov lik uvijek vežem za nekog goniča magaraca. Sa šibom u ruci kako vitla oko magarca, sa istom ovom facom kao na slici.
Kako jednom Božo Sušec reče za njega: \"Taj obični nogometni djelatnik.\" :)))))
trazim damu za intimna druzenja. Prednost maloljetnice
Legenda, igračina .... idol
svi kazu da takve igrace treneri vole (ne previse tehnike, ali borbenost neupitna)...e sinoc je pokazo ono sto treneri ne vole, onaj sportski seljakluk i krkanluk...pa majstore nisi naucio igrati fudbal na balkanu...koji ti je...\' si europa...
Ku*r*avo moja da me vidiš samo 100 kila mišića, samo bildam i je*be*m takve koze kao što si ti. Ali ana*l*no pošto mi je to navika iz zatvora. Je*ba*ću te kad tad.
Nabije ti Gatusso mamu kad ga tako volis, Mora da si sirovina kao on
Nabije ti Gatusso mamu!!
Milan smijesna ekipa , pobjeda fudbala nad papanlukom , stoka italijanska zna se sao udarati, mazge
Gatuso je kralj i svi vi koji kazete drugacije ste papci !!!! Gatuso trebao si mu pucati u noge :)
Fudbaler=papak moj Tihomire. Najprimtivniji i najneobrazovaniji sportisti na svijetu !
Ne moraš se izvinjavati srećice....ne mozes izgubiti nešto što nemaš.... drugo svaka tebi čast....ti igraš srcem a obrazom plaćaš pa da....
papak a ne fudbaler
Je*b*em ti sve mangupsko majmunsko i konjsko konju jedan j*ebe*m ti djecu u pa*ka*š! Ajd se sad ku*rč*i i glumi pametnjakovića.
Ima već nekoliko godina da nisam mogao vidjeti bezobraznijeg fudbalera.Običan džilkoš koji treba da dobije dobre batine pa da se smiri.Ne shvatam kako ga svi trpe.
Mislim da 1 na 1 sa Jordanom Gatusso nema šanse
To vam ja moram objasnjavati ili nikada ne gledate Fudbal. Lik nezna gola dati, ne zna igrati, pasovi ispod prosjeka. Ne zna cak ni uzeti loptu kako treba. Samo je borben kao Roy Keane ali tu prestaju njihove zajednicke karakteristike. Smetljar od fudbalera kojeg je Milan uvijek mogao koristiti samo za unistavanje igre. Prije dok je milan igrao 1:0, 0:0 nogomet mozda je i bio koristan, ali za sadasnji ofanzivni Milan je jedna beskorisna karika. Da je dobio crveni koji zasluzio dobiti u prvom poluvremenu odmogao bi svojoj ekipi. Na njegovu srecu Sudija mu kara mamu pa nije htio da pokvari svoju vezu. Izvinjenje moze dati ako jednom napravi veliku glupost, ali on ih je napravio tri. Sto se zeznuti momak prestao diciti pred kraucom kad ga je ovaj malo naruzio. Pa ja, moze se qurcit normalnim ljudima.