Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajrovic desno, Medunjanin u sredini iz Dzeke, a Lulic lijevo, Dzeko spic, a ispred stopera Pjanic i Besic. To se samo silom prilika smije remetiti.
U ovoj formaciji, a zavisno od situacije, golove mogu dati prakticno svi, ne samo da se to ceka od Dzeke. A u branjenju jedin Dzeko moze zabusavati. Ostali ne.
Nisam ni za Tina a pogotovu ne za Safeta...ali Hajrovicu trenutno preostaje samo klupa ili mjesto Ibisevica. Za desnog ili lijevog veznog nije jer je previse ofanzivan. Preostaje samo centar ispred Besica al tu su ili Pjanic ili Medunjanin (zasluzeno). Tako da Izetu trenutno nista sem Dzokera.
Hajrovic je desni ofanzivni, vrlo brz i ostar, gdje sa desne strane moze gadjati Dzeku ili ulaziti u sredinu na sut lijevom. Tako je dao gol i u Slovackoj. Ispred Mujdze (ili Vrsajevica) on je taj koji treba da dupla bokove u defanzivi . Ista je uloga Lulica na suprotnoj strani. On na mjestu ibisevica nema sta da trazi, a pogotovo sto 4:4:2 nije formavija u kojoj mi treba da igramo. Mi moramo igrati 4:5:1 ili 4:2:3:1 potpuno isto kao i Hrvatska koja iz 3 utakmice ima 9 bodova. :o)
TSS moze samo da podudla Hajrovicu to svi znaju al opet ovaj grije klupu dok ,,adzino,,se nebrine za prvih 11
nIJE NAS NA sp ODVEO pAPE, NEGO IZET SVOJOM LJEVICOM TEI VEDO I EDIN SVOJOM MINIJATUROM U ZADNJOJ UTAKMICI. A IGRU, ZA KOJU JE ZADUZEN SELEKTOR, NISMO IMALI NI U JEDNOJ UTAKMICI.
a ko je doveo hajrovica i postavio vedu i edina zajedno u napad ?
Ti ocigledno mislis kao i selektor Susic, a to je da mu je jedini zadatak izabrati igrace i poslati ih na teren da, kako on to voli reci "daju sve od sebe". A ako rezultat ne bude dobar, onda igraci nisu dali sve od sebe, a selektor je neduzan. Prije 30-40 godina to je i moglo biti dovoljno, danas svakako ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igračina i još se i zalaže na terenu. Ali bices na klupi u reprezentaciji dok god igra Tinki i dok je Teleca glavusa selektor. Ipak je Bundesliga i Werder nula prema Rvackoj ligi, Hajduku i zlim silama nepotizma i korupcije
Majstore, hvala za golčinu Slovacima:)
Taj go nas je i odveo na svjetsko :) Hvala Izete!
Српски муслимани у задње време највише воле да сами себе називају Бошњацима. Можда не знају или се праве да не знају да је реч бошњак настала од турске речи бош чије је значење ништа, узалуд. Турски окупатор је потурчене Србе звао погрдним именом „бошњак“, што је лепо описао Душан Баранин у свом делу „Мехмед паша Соколовић“. Носити поносно српско име или погрдно са значењем ништа је избор који не треба ни коментарисати. Има ли шта горе него волети своје окупаторе који те још и презиру!