Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek je u pravu, gerrard je 100 puta bolji od ovoga konja!!! On jest legenda, ali nek dobije nagradu za životno djelo, a ne za ovo!!!!!!!!!!!!
Igrac godine mora doci iz sampionske ekipe. Ispred Gigsa su skoro svi Junajtedovi igraci. Moje misljenje Van der Sar, Nemanja Vidic, Vejn Runi ili Ronaldo. Nema dalje.
giggs jeste legenda i sve to,ali ovo je nagrada za sezonu,a ne za zivotno djelo,znaci trebali su mu dati neku nagradu za sve ove godine,da je barem bio poseban ove sezone,ali on cak nije bio ni starter u dosta utakmica man utd-a
u potpunosti se slazem....mnogo boljih igraca je bilo ove sezone...
ma poduvajte i meni i giggsu on je legenda i nemoze te mu nista sami igraci su to priznali