Večeras Zrinjski – Velež
0
Iz oba tabora najavljuju otvorenu igru
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Red Army sretno vam veceras i da abd pobjedite :D
FK Vrapcici eto i vama napokon prilike da igrate na pravom stadionu. Povedite mamu ili stariju sesku da vam ima ko pokazat put nazad u vas baaliinluk.... a i da vas ima ko branit ako zaseereete
nemoj te nam vi kenje branit i stvarat drzavu.pa zbog vas sake jada i trpi ova zemlja i pravi ustupke vama na svim nivoima.ponjamke ti se u Mostar na obje strane.
tragedija u dva cina po 45 minuta...nish specijalno..pihh
Moje sarajlije da vam nije Mostara sad bi vam se sahara viorila u vasem seheru. Pa vi i dalje lizite paksu u s t a s a m a, pa ce vam Dijana Culjak i kompanija opet tako fino zahvaliti! BiH se odbranila i dalje se brani u Mostaru, moje zatucane i naivne sarajlije!
Oni i njihov \"derbi\". Da se ne mlate ko životinje to ne bi bilo ništa do jedna obična prvenstvena utakmica između dva osrednja tima.
Eto, nek\' se ne bune \"veHležovci\", mogu igrat pod Bijelim brijegom\"...
mi na živce!
Ajmo Zrinjski... Napunite mrežu Veleža i pošaljite ih u Vrapčiće :)
Zrinjski, sta je to? Jede li se to? Ohhhh da da, to je onaj neki novi klub iz Skutorije sto su u ratu sljegli i okupirali Velezov stadion... Kvalitetniji ste vi moj rac\'ku, u s t a s k u vam zatucanu f a s i s t i c k u mamu s p r c i m!