Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrbanjuša čeka rasplet situacije oko frenka,pa će poslati službenu ponudu
Hvala velika jednom od najboljih igraca premijer lige. Uzivao sam gledajuci njega i Drogbu. Sramota je zaista da igrac na takav nacin ode...gdje je tu respekt, ccc. Ostat ces Frenkie zauvijek u srcima navijaca Chelsea.
prosječan fudbaler, ništa posebno
@Dzemo jes vala, pa i real je ocito mali bogati seljacki klub, kad su oni napravili kojeg igraca da je ostao do kraja? samo kupuju zvijezde i cim vise nisu u stanju da igraju na najvisem nivou, siroka im livada.. Evo jos ce im i casillas otic i zapisam se po njima skroz
Pa jel vas stid u celziju ba, jes lamPRD U SHISHU, al ako moze ryan g i g g s sa 40 godina povremeno igrat u unitedu moze i lamprd jos 5 godina barem.. ovo isto real i njihov raul.. sramota
Idiote jedan, Lampard je među najboljim engleskim igračima u povijesti. Čovjek koji je 2005. bio drugi najbolji igrač svijeta odmah iza fenomenalnog Ronaldinha. Da tada nije bilo onako jakog Ronaldinha, Lampard bi bio proglašen najboljim. Lampard, Gerrard, Xavi i Pirlo i sorry ako sam koga izostavio su među najboljim veznim igračima zadnjih 20ak godina.
@Rado viđen: Misliš kao što je "veliki" Real nogirao Raula ili Juventus Del Piera?
Eh ovo je razlika izmedju velikih klubova i klubova koji su se odjednom pojavili niotkud. Ovakvu legendu engleskog nogometa samo tako otpisati. Nemam rijeci
The Sun.
Pa valjda je poznato da je "The Sun" vrlo "relevantan" izvor informacija. Tako da sve što oni objave je kao da je izašlo u Avazovom Ekspresu.
Jedan od od najgorih i igrača ikada, najblaže rečeno običan prosjek igrača, da nije englez nikad nebi igro ni za Fulham.
uvjek ostaju mali
U r i n i r a m se na vjestacke klubove... Lampard je ziva legenda kluba i sramotno je sta jedan bradati Rus radi i pljuje po klupskom znacaju, a Frank to i jeste... GGMU
Nadam se da su ovo samo novinarske gluposti...
On ima zelju da ostane u klubu za jedne pare, uprava ne zeli da mu da te pare. U tekstu izgleda kao on hoce da igra za dzaba, a oni ga tjeraju, a u pozadini je lova i samo lova :)
Profesionalizam, ljubav je za budale.