Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali ti selektor sa mudima koji ce lupit sakom od sto i kojeg ce svi postovat, a ne da ga ucijenjuju i treba nam covjek sa autoritetom koji je konstantan, ako igras napadacki igraj do kraja pa kad izgubis nece ti bit krivo borio si se igrao, a ne onako ko protiv Nigerije ko kukavicka postavka.
znaci rahmetli celu za selektora?
KAŽE BRAT.....DJECE MI MOJE, ĐE MI KAŽEŠ TU ĆU DOĆI, ALI NEĐE VAN GRADA ĐE NEMA RAJE DA NEKO NEVIN NE STRADA, PA DA SE POROKAMO JES' I BIO BUDALETINA SVOJE VRSTE, RAHMET MU DUŠI.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da je Osim vodio ekipu preko skaypa mi bi bili u cetvrtfinalu :D
u pravu je babo, nece nas u evropi pamtiti po tome sto nismo prosli u osminu nego po tome sto smo bili na svjetskom, i to treba ocuvati
Misimović je bio najslabija karika reprezentacije na SP, čovjek je jednostavno PRESPOR za moderni fudbal. Njemu treba jednostavno dati da igra posljednjih 15 minuta i onda će biti dobar, ali on apsolutno nema snage za cijelo poluvrijeme a kamoli utakmicu.
Nema tu mnogo komentara , Nasa legenda , Ivica Osim , ima puno pravo , naravno podrzati ga u nastojanjima da se reprezentacija ponovo stabilizira . Samo zu Cijelovite promjene vratit cemo samopouzdanje nasim Zmajevima . Pred nama su kvalifikacije za EP , pokazimo sta mozemo.
ali miske bi još igrao ... do pedeste.
I ne bi bilo lose imat lijevog bocnog u buducnosti!
Modernija i trkački bolja ekipa - baš nam to nedostaje................
kako da igramo brze ako ne podmladimo ekipu,ovi stariji brze nemogu...to je jasno i njima samim,valjda ce i novom selektoru to biti jasno.
Pametnom i išaret dosta... Vrijeme je za Vahu - piše između redova :)
ode Vaha u Trabzonspor, dzaba slinis, Pape ostaje !
3 "Rekorda" smo ostavili u Brazilu: 1. Jedina repka od 32 u Brazilu bez psihologa i kondicionog trenera 2. Jedina repka koja je igrala bez lijevog beka 3. Najbrzi auto go u istoriji mundijala Poruka Susicu, autoritet se gradi na najjacim i najutjecajnijim igracima a ne na Zukanovicu! Vrlo je bezobrazno i sebicno graditi autoritet sa otpisivanjem Zukanovica i tim slabiti mogucnosti ekipe na poziciji gdje smo najtanji. Kad ostavis Spahu na klupi nakon lose igre onda ce te postovati igraci
NOGOMETNI SAVEZ ZARADIO JE SAD PARA NEKA DOVEDU STRANCA /DAUM/DICK ADVOCAT/GULIT/ERIKSON/ ITD TADA CE BITI DISCPLINE I NE NA PRIPREME U HRASNICU NEGO TRENING CENTAR U ZENICI
Jeli ikad Susic odgovorio na pitanje zasto Kolasinac nije igrao?
Osim izmedju redova objasnjava da je Susic svoje ispjevao. Vidio je i on da je onaj trening centar u Zenici napravljen da zjapi, a nasi treniraju 6 metara od livade gdje ljudi sjeno skupljaju. Trening koji Susic odrzi, kad ga odrzi, izdrzi i Borce, i Piplica, a Baljic se dobro ni ne oznoji. Pa svaki trening je bio trckaranje,a poslije treninga carsija, pa do sabaha. Sve reprezentacije imaju psihologa, kondicionog trenera itd. Samo nama to nije potrebno. Umjesto selektora uz klupu podici strasilo veci bi autoritet imao( bez suskavca) nego Susic. Na svaki poraz imao je spremno da su bolji od nas.
pape sam sebe ne ceni , jedini trener koj je na mundijli bio u trenerci kao ona na buvljaku oju mozes kupiti 10km, to govori sve koji respkt prema drzavi , timu ,vaznsti utakmice, samom sebi da i ne govorim
moje misljenje je da treba spahu i dzeku spustit na zemlju a prije spahu on je kolovodja pa cak mozda i misketa su ubacili u igru pjanic nije to se vidlo il su nekog bojkotirali protiv nigerije koga papeta il drzavu neznam al je bio bojkot,spaha ako mislis ucjenjivat drzavu hvala ti za sve sto si ucinijo al ti ono nije fer da s dokazes kako si ti glavni,dzeko udje medju tri igraca i stoji pjana dodje do sesnest i pokusa mu loptu dat neide kad je medju tri ociti bojkot,ako misli tako igrat nek se zahvali repki a mi ce mo njemu i dovicento.
Ovo modernija-da spaha i comp odu na zasluzeni odmor. Svaka njima cast ali vrijeme ih je pregazilo. Treba podmlatka po mogucnosti domace lige. I bez amidzica
Šteta što Osim nije visio nad glavom Sušiću tokom SP. Mislim da ne bi podržao Sušićeve nebulozne 'inicijative' na terenu, posebno kad je u pitanju Nigerija. Sušić se kao selektor provalio se i pokazao da nije profi, osim u smislu profita: samo je gurao reklamiranje igrača, podržavao njihovu tek zasluženu razmaženost i pokazao kako se jedan potencijalan kolektiv, može unazadit sa lošim odlukama. Osim je mudriji i pametniji od njega. Još jednom, šteta što mu nije visio nad glavom... U budućnosti, našoj reprezentaciji treba autoritet, u pravom smislu te riječi. Svi smo svjesni da je Vaha to sinoć pokazao sa Alžirom. Sretna je ona reprezentacija kojoj on bude ( ili nastavi biti ) selektor.