Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad on progovori,bel progovori.... Najjaci covjek na Balkanu
kakav otac - takav sin .. 2 lopova svjetske klase, mrsssss
Šta je falilo Bakiru Izetbegoviću, Čoviću ili onom trećem... ili onom trecem??? znaci pao sam sa stolice od smijeha :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bh. društvo na aparatima :D
Osima ostavite na miru picke papanske!!! Covjek je ziva legenda i svaka mu je na mjestu!!!
svabo dragi ovo je qarina od drzave!zivio ti meni 100 godina!!!!
Ivice suti vise ziv bio.
TAKO JE LEGENDO
Trece veliko pleme nakon Inka i Asteka da nestane sa lica Zemlje - Bosanci. Sami cemo sebe dokrajciti, ali za razliku od ovih gore, nikome necemo faliti.
Mozda nam je i vrijeme. Da malo rasteretimo svijet svoje nenadmasne gluposti.
Dragi Svabo legendo! Sreca pa si star i neces dozivjeti nestanak Bosne.
Buduci kandidat za predsjednika bih
E mo's mislit' gdje smo onda. 😇
Svabo nam nije rekao nista novo. BiH drustvo propada i trune godinama. Od rata je proslo 20. Kriteriji vrijednosti vazni za jedno drustvo su poremeceni. Generacije su izrasle na ubjedjenju kako je vazno imat, a ne znati. Korupcija je rak rana na svim nivoima drustva. Nema efikasne drzave, nema ekonomije pa ne moze biti ni sporta koji nije baza, nego nadgradnja drustva. - Nikakav Bakir, niti drugi niti treci tu ne pomazu, jer sve je stvar naopakog sistema.
Jedan je Osim...
filozofe pojedi govno
Monitoru mani se ćoravog posla.
Dobro je ba Gagula nebaljezgaj.
Dok ga je zdravlje sluzilo nije ga na mapi bilo,drazi jeni od Bosne bili. A sad se kao Vegeta mijesa u sve.Idi savjetuj Safeta u Evian,hem si ga zaduzio hem je i tamo usro motku kao i u reprezentaciji.
to majstore
Bog mi je svjedok da sam Ivicu cijenio kao oca rodjenog. Ali i on mi je postao mrzak zbog upornog guranja Safeta na selektorsku poziciju, on ga je sacuvao otkaza poslije one blamaze u Portugalu kad nas je Tele osramotilo kao niko nikad. I ovo s Mešom je njegovo maslo, sve je ostalo isto samo drugaciji celofan
Tako je. Svi su se smijali kad je Pape stavio Zahirovića i Pjanica na stranu gdje su Ronaldo i Koentrao pa je i Nani prelazio na ovu stranu da zabija.