Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj pored legende Osima je Josip Čilić , takođe legenda Želje ! Bilo bi dobro Osime da predložiš upravi da Čilića dovedu za trenera jer ovaj Mulalić je stvarno mula i nula od trenera.
ne znam u kom je svojstvu dolje bio. on je za veće uloge
Imao si šta vidjeti, muslimanskog murinja sa halal tetovazama i njegove ratnike koje Capljina naguzi.
Legendo !!!
"Svabo, pozivio ti nama jos mnogo godina.
Seru na njega kad je post u vezi njega i Zelje, a velicaju ga kad je samo on. Kako ste samo ljubomorni hahahaha. Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije!
slavit cemo tvoje ime dok u nama srce bije
@Stroj_4 O cemu pricas? Jedna osoba? Pola nase trenutne repke su Zeljina djeca, selektor je bivsi Zeljin igrac, evo i Svabo je Zeljin igrac. Kod nas ako nesto je dobro u vezi fudbala, onda ima veze sa Zeljom. Ko je vasa legenda? Imate Haseta, to je to. Ne seri, Zeljo je 25 godina stariji od Sarajeva, i kao takav ima duzu historiju.
Osim je sportska varalica.
Reče internet huligan koji u životu nije ostvario ama baš ništa.
Mozda i posljednji put.....