Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji igrac sa balkana i iz Bosne svih vremena ! Svjetski a nas !
Oni su iz Bosne isto nasi, dobri igraci al opet Dzeko je na vrhu ;)
@vlado.nine ne bi ulazim u vasa bratoubilacka prepucavnja ali merlin je veca zvijezda u beogradu nego u sa, tri puta zaredom napuniti ni zetru a kosevo ni u snu a arenu je mogao i pet puta... Samo velim...
Smješno je vidjeti ove hejtere Bosne i svega što je Bosansko po ovim portalima, otrcano više. Izrugavanja, omalovažavanja itd..ali džaba, džaba! Bosna ima svoje Bosance a ima nas svugdje. Hajmo Bosno, Bosno, Bosno, hajmo Hercegovino nikad sama nisi ti uvijek s tobom tu smo mi tvoje kćeri i sinooooviiiiii
oooooooooooooooooooo EDIN DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
znaci i njega su poceli da zovu terrorista
malo preteruje
Jedini dobar trener s kojim je Dzeko radio je bio Magath. Ovo ostalo je sve taraba, pogotovo ovi Italijanski treneri sto su ga trenirali koji nisu svjesni svoje nesvjesti.
Sve u redu, samo da mu je Spaletti dao samopouzdanje. On mu je samo mogao uzeti samopouzdanje.
mogao bi se tako truditi i kad igra za repku.. al tad ne prima " eurice" ko u Italiji
Papa Dzeko
Bravo, odlično. Sa dna. Dno zna biti živo blato za mnoge. Posebno ovdje. Sretno dalje!
Bosanski milosrdni andjeo
Edin Džeko dobro igra za te svoje klubove i lično mi je drago da je tako. Šta se desi kada igra za reprezentaciju,tada mene samo nervira svojom lošom igrom.
biće to novi Kardinal :)
Ili UBICA DJECIJEG LICA