Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novonormalno je ljudima dato i oni su ga prihvatili.
Zašto neko umre u 25 godini od sporta? To se dešavalo i ranije od kovida
Koji debili u komentarima.
Brought to you by BioNTech.
Prije "vakcina protiv korone" sportski su živjeli preko 65 godina danas mladi sportisti umiru sa 20-25 godina ne moze nista drugo biti nego vakcina koja unistava rad srca i jednostavno srce oslabi i ne moze podnijeti velike napore
sportisti*
Tačno tako. Mladi igrač Ajaxa Nouri se srušio tokom priprema u svojoj 20 godini. Još uvjek se nije oporavio a sve desilo 2017 godine. Izgleda da je vakcina tako napravljena da može i kroz vrijeme da putuje.
Ma vakcina 100%
ma nije od tog....uvijek se to desavalo... samo eto sad 3000% vise
Svaki igrac treba da poznaje svoje tijelo, ja sam aktivno igrao fudbal, ne veliki rang, ali igrao ga. Kada sam osjetio da moje tijelo i srce reaguju nekad drugacije napustio sam aktivni fudbal, igram rekretivno super, a pazi sad svaki nalaz (komplet svaki detalj srca krvnih sudova je u najboljem mogucem stanju) nema mane, doktori kazu srce mašinerija, ali nema poslusaj tijelo vjeruj tijelu.
ekg bio uredan... A problem
garant radi toga sto je prije 20 godina dobio vakcinu sto bi ovi retardi rekli
@kikiriki, tik tak, tik tak. Hastra sto si primio gensku terapiju aaa?