Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TIRU-LIRU, U BRAZILU :)
LJUDI U ZENICI CE DOBITI 5 A KUCI CE MO IM UVALITI 3 .
Ljudi, igramo nema govora, dobri smo, predobri, ali Uefa nas je oštetila u Parizu, i sad nam sude samo najbolji. Pa vidite, kad nam je sudio zadnji put neko izvan najjacih evropskih liga? Ne pamtim. Idemo u Brazil ljudi, šta vam je , 1 0 0 0 0 0 0 %
zajebat ce nas spanci u sudjenju kako gledam ocima...
Ne kazem da ne moze svasta da se desi, ali ako ne mozes pobijediti kuci Slovacku, i onda Litvu (koja izgubi prijateljsku od Luxemburga) i Lichtenstain...onda nam brate nije nigdje mjesto. Samo strpljivo...i eto nas u Brazilu :)
Rizzoli nije neki sudija, a čovjek pogotovo. U finalu LP nije isključio igrača bayerna, drugi žuti, nakon penala. Subjektivan je, to želim da kažem. Ne sviđa mi se što je on izabran da sudi, samo to.
Rizzoli je odlican sudija i jos bolji covjek.
Slovaci su prošlo svjetsko prvenstvo izbacili Talijane, pa možda nam sudije pomognu.
Ne treba nama pomoc nicija. Samo maximalno zalaganje I koncentracija u obje tekme. ABD 6 poena I ovjera protiv Lihte u Zenici, pa na pikniku Litvaniju u Novembru. Sretno ZMAJEVI>>>
Klixovci najviše griješe u naslovu, gdje trebaju najmanje... TALIJAN UMJESTO ITALIJAN.