Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nema ni kod nas, ocam!
a u kojem to svim sportovima ? gledajući prošlu sezonu u fudbalu: barca uzela kup (jedna neriješeno i jedna pobjeda barce) i kup kralja (opet isto jedna pobjeda i jedna neriješeno) u ligi barca dobila prvi EL Clasico dok je Real drugi... ove godine real uzeo superkup ali opet jedna pobjeda barce i jedna reala... znači od prošle sezone imamo 4 pobjede barce, 2 pobjede reala i 2 neriješeno... Real osvojio ligu i superkup dok barca kup kralja i superkup... košarku ne pratim ali znam da je opet barca osvojila neki trofej preko reala na kraju sezone... 3-2 je bilo u pobjedama
hahah naravno... zato je onaj lik javno rekao da im naređuju kako da sude...tačnije da suci i danas žive u Frankovom vremenu... a koliko znamo nikad niko nije rekao da UEFA gura barcu osim onog kre.tena Mourinha koji nikad ne bi LP osvojio da mu nije bilo sudaca ! pa je eto sada pitanje ko je tu upravu ti ili ja ?
dajem ti titulu najglupljeg navijača barce..pa vi bolan trofej niste osvojili da nekog niste opljačkali,a vjerovatno je zato pep smijenjen što su sudije pomogle realu da zgaze barcu u srcu katalonije..pa ti pojma nemaš
čuj sudija real pokrao jel to moguće ? :) Ah da u kupu to je ono kada je Pepe stao na ruku Messiju i nije dobio crveni ali eto ajmo reći sudac nije vidio. Pa da li je za to Pepe dobio kaznu za to ? Nije zar ne samo zato što igra u Realu? Pa je ono žuto go.vno Coentrao povukao Messija za kosu pa da li je on dobio crveni ? Nije ? Pa koliko se ja još sjećam jednom je Sanchez izašao 1 na 1 sa Casillasom pa je sviran ofsajd iako nije bio. A u drugoj tekmi koliko se ja sjećam oprošten je crveni i Lass Diari ? Pa su bile opet 2 situacije kod kojih je sviran ofsajd iako nije bilo. Jedna je bila solidna prilika, a druga i nije baš nešto. Stvarno su suci pokrali real u kupu Ah da i za superkup sam zaboraio kome je savez ukinuo kaznu nekoliko dana prije utakimce ? Ko je ono gurao prste u oči sada već treneru Barce ? Mourinho ? A za Primeru od prošle godine da li ćemo i tu spominjati kako su suci pokrali Real? Kome su suci poklonili prvenstvo prošle godine ? GUBE MADRIDSKE
šta ste vidjeli prskalice kad protivnička ekipa slavi..dječko,mlad si i miran budi moraš skontat neke stvari,vjeruj mi,mani se propagande..ako je koja publika gospodska to je na bernabeu..
dječko ti nisi normalan..igrali finale za titulu kup kralja real ih cjepnuo,igrali tekmu na camp nou za prvenstvo real ih popiškio,igrali za super cup ponovo dobili po noski igrali za finale kupa sudija nas pokro e tu ste šampioni tu vam se mora odat počast..urijetko koja pobjeda separatista..
i da što se tiče kamenovanja buseva to su oni vidjeli od madridskih ci.gana!!!
da se kod nas ovo desili vrli savez bi ukinuo ligu, samoda oni ništa ne rade
Postovani kladionicari , za utorak imamo specijalnu ponudu za sve ozbiljne kladionice , naime nakon danasnjeg uspjesnog dana , uspjeli smo doci do nevjerovatnih informacija za utorak koje ce vam obezbjediti ogroman profit . Posjetite nase stranice i budite i vi dio pobjednickog tima i zaradite s nama . BOOKIES.TK
Koja crna elektrika problem. Tužan osta CRy7 jer nije stigo noge obrijat i nešće izać, te na kraju moraše tekmu odgodit.
MA PLANETA JE PROTIV REALA AL NEMA VEZE ŠAMPIONI SU I TEŽE SITUACIJE DOŽIVLJAVALI KAO NPR KAD SU IM KAMENOVALI BUS U BARCELONI ITD..NEGO ZAŠTO NISTE OBJAVILI DA JE REAL MALO PO GUZI DAO BARCELONI U SRCU KATALONIJE,SUPER KUP BASKET..BARCA NAM JE TRENUTNO OMILJENA MUŠTERIJA U SVIM SPORTOVIMA..