Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast brz povratak u PL
Sta kaze fujdo, nema nas 300????
A zašto je Nk Čelik a nije Fk Čelik, zna li netko. Ozbiljno pitam nije provokacija, vidim da su ostali bosnjacki klubovi svi Fk?
ajmo celiiiik
Djeluje da klub želi normalizovati odnos sa Gradom Zenica što bilo i normalno... Obzirom da Grad Zenica ipak pomaže "Čeliku" (i pored brojnih "ubleha" koje se "serviraju"),počev od otplate poreznog duga,kao i ostalih vidova pomoći...
Likče
I KAD GUBIS MI SMO S TOBOM, VJERNI NAVIJACI CELIKA.
maniacs87 kako bolan ta grupa ne postoji, zenski clanovi vase obitelji se uvijek obraduju robovima
Čelik će opet biti ko nekada aBd i sa Fudom ili bez Fude,,sretno Čelik
Celik samo Celik, iznad duse volim Celik.....
Nije iznad duse nego iz dna duse
Robijasi su ugaseni, ta grupa ne postoji!!
To ti mislis izgleda
Svaka čast navijačima Čelika što su danas došli u ovolikom broju došli podržati svoj klub, ali da, nekadašnja navijačka grupa "Robijaši" je zvanično ugašena u novembru prošle godine, međutim bez obzira na to sve pohvale za ovo danas.
Kantonalci Dabogda nikad ne otisli dalje od Kantonalne Lige
O cemu ti, iz Kantonalne prije dvije godine izasli, aBd idemo u Prvu Federalnu!