Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je ispao city,,onaj aguero nece da da lopte dzekii
Dzeko Dijamant najbolji na terenu.. A sokaca i smijurije hahaha Ferguson ce kop.i.c.k.om cijelom timu vugla razbit..
hahhahha svaka cast! basje tako!
asistencije....hahahahahaha....opet se odbila lopta od našu stativu hhahahahahahahhahahahahaa
...ma djevojko pusti ga, znas, najgore se raspravljat s budalama, prvo te spusti na svoj nivo pa te dokrajci iskustvom ;) Ne trudi se, najteze je glupog covjeka pobjedit argumentima ;)
djavolcici, od sad cetvrtkom OBN uz kolege Hadžića i Sašu Vugdelića.
Ovdje je svima jasno da UEFA vec godinama namjesta takmicenja i utakmice, pa to je bar jasno... Svima je jasno kako je dinamo prodo tekmu u zamjenu za go i par miliona €urića, su pustili Lion, Man Utd-vase vrijeme je proislo, City, momci su strasni strasna ekipa koja u engleskoj gazi ali u CL nemaju sreće.... JAKO OFIRNA GRUPNA FAZA, NAMJEŠTALJKA TEŠKA
ovi gore od sarajeva prosli protiv sparte
Džeko nedaju ti lopte da daš gol, ali si im pokazao da si opet najbolji..... ništa bez tebe ne bi uspjeli, sebični gadovi.....
MOra malo UEFA da digne gledanost i Europa ligi pa onda cibnuli dva Manchestera tamo...
realno 25.08.2011. u 19:01 Dinamo - Real 0:3 Real - Dinamo 6:1 Dinamo - Lion 0:2 Lion - Dinamo 3:1 Dinamo - Ajaks 1:2 Ajaks - Dinamo 3:0 Izgleda da su joše veća taraba nego što sam mislio. Evropski Dinamo WTF ?
Hajde skutoru pacenicki; pisemo se za vrijeme EP...bice silovanja vaseg gola jos brutalnije nego veceras...a ja cu da uzivam:)
lyon sa hrvatom iz zenice dejanom lovrenom se uspjeo kvalificirat u 1/8finala. normalno je da ce hrvat grat za nas...za mene su papac i pandza izdajice i ako nikad nebi imali mjesta u nasoj repki.al opet bolje nikako neigrat nego za sramotnu bosnu.
emina nekupuji krastavce. ja se samo cudim da morete bit tako glup narod.. kolka budala moras bit da sad usporedjujes dinamov poraz i od bosne od portugala.... to jedno sa drugim nema a ma bas nista,.dinamo je klub a bosna je reprezentacija.a dinamo je se kao i hrvatska jedina kvalificirala na velko natjecanje..pa i kad i ispadnes nema veze kako veca je sramota sto nisi sudjelovo.. a vidili smo do sad kako smo fasovali na ep.2puta 1/4finale.i jednom 3.na sp. a vi nikad necete igrat u ligi prvaka nit cete vidit jedno velko natjecanje. sramoto balkanska...mrs u tursku nesramotite nas vise.nemorete se protiv litexa i banansa i jos gori klubova kvalificirat ni u europaligu. a sad uzivajte gledajuci nas na EP.
Aj ti meni odgovori ko je proglašen najgorim klubom u historiji Lige prvaka: a)Dinamo Zagreb b)Dinamo Zagreb c)Dinamo Zagreb d)Dinamo Zagreb
@mr.col: nije valjda da se i veceras, nakon 7:1 (ponavljam: 7) hvalis vasim \"usjesima\"? Nije fino likovati tudjoj nesreci, ali kada se sjetim kako ste se vi ponasali kad smo izgubili od Portugala (a vidim jos uvijek, cak i poslije danasnjeg debakla) onda mi bude pravo milo sto se ovako kiksali. Vjerujte mi na rijec, fasovat cete ovako i na EP... ma koliko god se budete krstili:)
pitanje za 50eura. kako se zove najuspjesniji klub iz sezone 2011/12 iz bisve jugoslavije i koji je uspjeo kao jedini izborit nastup u ligi prvaka. A)siroki brijeg B)crvena zvijezda C)dinamo zagreb D)zeljeznicar