Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je bruka, kada stranci vide da igramo na stadionu od 12.000 gledalaca..
Ma haj boli nas briga, i nama bude smjesno kad vidimo da oni piju pivu od eura pa im se ne smijemo
mislim od 10 eura
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kaže naš ušljivi predsjednik entiteta Milokrad Dodik da će vjerojatno navijati za ZELENE 😁
Nije nikog briga. Ali je zato ušljiv. 😃
a što neće za CRVENE?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ovo bilino polje je fakat odron ... kad se gleda utakmica od tamo izgleda prenos ko negdje iz rumunije ili kurdistana ...hladno,mracno,cudni ljudi,cudni navijaci izgledaju AAA tek kad pocnu da divljaju i urlaju izgleda ko planeta majmuma 21 vijeka kako god ... naprijed BiH !!!
12000 gledalaca 600 gostujucih bruka brate kosevo 40000 najmanje 5000 iraca bi bilo razlika velika primanja 3 put veca atmosfera prava al kome to reci nasem savezu hahaha
jbt i kosevo, tribina 3 km od stadiona
Sve su prilike da će se njih 600 čuti sasvim dovoljno, budući da samo Fanatikosi navijaju svih 90 minuta. Ali ipak je bitnije što imamo ogromnu zastavu na kojoj piše 'ODŽAK', umjesto 'naprijed Bosno' ili bilo šta što aludira na cjelovitu i jedinstvenu nam domovinu (ili makar da se ostavi dojam istoga).
Ne kontam koliko je to utakmica kazne debil Bešić dobio. Dvije je propustio.
još jedna,,, pa Dablin
Sramota je da nemamo barem jedan normalan stadion. Ne mora to biti nista spektakularno ali makar 20-25 hiljada da moze uci Kod njih lokalni nizeligasi imaju i vece i modernije stadione a mi pricamo o nekoj atmosferi koje se gosti uplase, ma daaj
Pa ima Koševo,...,.. valjda se igra u Zenici zbog sihira ili ,...zbog ..... btw nisam iz Sarajeva
Braća Irci rastavljaju BiH po prije dejtonskim granicama :D
Nego hoćel iko ovoj irskoj navijačici sa prve slike (na majci joj piše PSYCHO) reć da ima bujruma u Zenici i da joj želimo dobrodošlicu? Garant pravi dobre Irske pite.
Volim ZELENU boju i volio sam je i kao dijete neimajuci pojma sta " boje "" znace u politickom svijetu, ali od Irskih zelenih ce na zalost ostati samo zeljanik ili zgazena trava. Nema potrebe da dolaze ali ih treba docekati na veoma gostoljubiv nacin i sklopiti prijateljstvo kao sto smo to uradili sa navijacima Wales-a koji su odusevljeni otisli kuci i pored pozitivnog poraza. Na zalost, nasi ne znaju napraviti veci stadion osim ovih skucenih koje imamo jos od Titinih boljih vremena. Fuj bagre i sportskih predsjednika F/NS BiH. Treba ove nesposobnjakovice provjeriti gdje idu pare za stadione.
Za ove što pišu da je Bilino Polje loš stadion... Evo Irske tradicije fudbala opisane ovdje: http://www.spijun.net/?p=15834
vidi ovim ircima boje tacno ce im SDA dat jos 200-300 karat :D
@U.A.H. bio sam na Bilinom Polju zadnji put protiv Bjelorusije kad je Miske zabio u zadnjoj minuti i nisam vise imao zelje... Toliko šabanluka na jednom mjestu odavno nisam vidio... Navijanje nista posebno, osim na momente... @Korisnicki nalog, zelio sam vise da kazem, kako je grotlo stadiona u irskoj 5 puta vece nego bilino polje..
Mene brine, ako dođu oni sa ćupovima zlata, onda Spaha prodaje baraž
vala nemaju sta trazit bolje im je da ne dolaze hehehh razgulicemo ih..........
s obzirom kakva "uzavrela atmosfera" vlada na bilinom i 6 stoja je sasvim dovoljno da budu jako dobra podrska, sto se recimo vidjelo protiv wales-a....
sta pisete gluposti. stadion los, pa sta samo da pobijedimo.