Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Nismo dobili nijedan poziv za pomoć u vezi sa navodnom istragom za taj meč\", saopštio je Interpol. kako onda naslov teksta: Interpol istražuje utakmicu Arsenal - Newcastle?
Sudija je uzeo vekile pare za ona 2 penala i crveni karton !
UPDATE: Interpol has denied this report. It seems this that report was totally bunk. For more, see: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/arsenal/8308192/Interpol-deny-investigation-into-Newcastle-Arsenal-game.html
ZA LOGIKA normalno da onaj četvri gol nije bio namješten al je bilo još do kraja i sigurno bi se namjestio i četvrti gol. i čim je bilo 4 4 utakmica kao da je stala samo se čekao kraj. meni je sumnjivo bilo kod prvog gola newcastla 20 ak minuta do kraja daju go za 1 4 i trče u mrežu dvojicu po loptu žure kao da gube samo jedan razlike.ubjeđeni su bili da će stići. divio sam se njihovom borbenošću i kako mogu onako napadat kod rezultata 04 i na kraju sam skontao zašto su onako trčali.... mislim gledao sam cijelu utakmicu i gdje je u drugom bio arsenal? a gdje u prvom newcastle. ovi u prvom daju 4 gola za 25 minuta a ovi u drugom 4 za 25... sumnjivo da Bog kaže
Kvota na Bet a hom com pri rezultatu 0:4 na X kraj je bila 55..!!!!! 2 mil x55=110 mil Eura !!! Toliko kosta cijela liga Česke, Bugarske i Svicarske....
zeznuo sam se pri kucanja. Htio sam spomenuti utakmicu Tottenhama i Manchestera koja je zavrsila 3:5 i finale izmedju Bayerna i Manchestera.
Sta uvijek ovih par tupana pricaju o namjestenim utakmicama. Jel namjesteno kad je Tottenham na poluvremenu vodio 3;0 protiv manchestera. Jel namjesteno kad je Bayern izbacio Fiorentinu i Manchester u zadnjim trenucima igre. Jel namjesteno kad je Bayern primio 2 gola u zadnje 2-3 minute. Ako je ista bilo namjesteno onda je to bilo finale Svijetskog prvenstva gdje se takodje Engleski sudija trudio ne pokazati nikome crveni karton pa smo mogli da gledamo par letecih Kung - Fu udaraca. Tako se uvijek zalite na Bayern da su im namjestene utakmice . A opet ste dovoljno inteligentni da se stalno kladite na njih. Ja licno navijam za Bayern. Ali sam se mozda manje od 10 puta u zivotu kladio na njih i bar mi se 3 tri puta desilo da padnem samo na njima. Gledajte malo manje utakmice preko teleteksta pa ce vam biti lakse prihvatiti realnost.
Gledao sam, defntivno, ako je namješteno, sudija je umješan. Mada mu 4. gol daje određen alibi, što ne znači da do kraja ne bi svirao i 3. penal.
ako se ispostavi da je tacno vise nikad necu fudbal pogledati
Cijelo proteklo kolo je bilo namješteno...Bayern iz 2 u 1...Arsenal 4:0 prvo poluvrijeme, završi 4:4...ManU kikso...Villareal kikso, a bio zicer...itd itd.
Treba istraziti svaki rezultat utakmica koje ne dobije favorit!!!
Ma sudija je usrao situaciju...sudjenje je grozno bilo....
je b e eeeeeeeeeeeeeem im mrtve... ja igro dvicu na arsenal i samo na njima pao.. kad se nisam ubio tada nece m jedno poskupljenje hrane unistit... DVESTO TRIIIDESET SEDAM MARAKA.... A VODILI 0:4...daboooooogda k r epali....
samo jedno zelim reci. ako je onaj zadnji gol namjesten,onda treba svaku utakmicu namjestiti. neznam zasto ljudi sve moraju izmisljotinama kvariti. tako i ovaj lijep dogadzaj.
jaoooo koja li je kvota bila?? a?
i meni je bilo sumnjivo.
Sudija ako je iskljucio Diabija trebao iskljuciti bartona,fino se vidi kako je barton ostro startovao a nije dobio ni zuti karton.lose sudije totalno.