Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrac pravo,realno Bayern je napravio veliku gresku sto ga je pustio..
Bogme koliko vidim glavne karike u Italiji su iz Juventusa, 6 od 11 prvotimaca plus Prandelli koji je takodje svojevremeno igrao za Juve. A Pirlo je Brescia-ina fudbalska skola a ne Interova. Kakav Inter, tamo su ga \"strucnjaci\" drzali na klupi i covjek je jedva docekao da ode u Milan gdje se potom i proslavio. Nemojte vi smrdinteristi bas tako otvoreno lagati, probaj bar malo zamaskirati laz.
grazie lucione, ovi djubretini se digli ovih dana a glavne karike u italiji Balotelli i Pirlo interova skola :P
Da, \"sporazumno\", haha... Inter: Lucio, mars odavde. Lucio: Dobro, evo idem. Eto ga, sporazum.
Ovaj retard je zakinuo Bayern bar za jos jedno finale Lige prvaka. Ali eto, zato sto je par puta uspio pretrcati par igraca kao stoper, on je kofole dobar. Mozda protiv slabijih ekipa i jeste dobar ali protiv jacih koje koriste svaku slabu tacku, lik je jedna obicna protuha. Poslije Bayerna je to konacno skontao i Inter. Koliko je samo kikseva imao u vaznim utakmicama. Nikada necu zaboraviti njegova sranja protiv Chelsea kad im je on sam svojim kiksevima poklonio dvije pobjede.
Amare evo solidnog slobodnog za male pare..
KAKO MOŽE BITI GREŠKA KAD NEKI KLUB (BAYERN) PRODA TAKVOG IGRAČA KOJI JE VIŠE VISIO PRED PROTIVNIČKIM GOLOM I BIO POZNAT TIM IZLETIMA ZBOG KOJIH SU BAYERN A I INTER PRIMILI NEKE GLUPE GOLOVE. JA ISKRENO NE VOLIM IGRAČE KOJI IGRAJU NA SVOJU RUKU. AKO VOLI DAVATI GOLOVE ŠTO NIJE POČEO KAO NAPADAČ. VRLO JEDNOSTAVNO POSVETI SE NEČEMU ŠTO VEĆ JESI.
Znači sve je dogovoreno i potvrđeno. 2.5m plata, gore sam loše napisao :)
Možete komotno napisati da je potpisao za Juventus. Čeka se samo službena objava. \".5m godišnja plata naredne dvije godine!
Ma pametan, tone ovaj inter sve dublje :* :* Sempre Fidelis Juventus! ! !!