Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slicnim sam mukama, dal' desetka u pola ili u cijelu..!
sta se dvoume nek ih dovedu obojicu. taman bi lijep par bili :D:D vidi ih na slici ko da ih je jedna majka rodila:D
majka balkanska
tesko da inter moze ista osvojit,., div iz bavarske je dalekoo
koliko god cijenim dzeku tesko ce on preci u drugi klub dok ima vazeci ugovor sa cityem. jer 25 miliona za transfer i plus 40 miliona plate (ako je 5 godina ugovor po 8 mil) nece niko dati u ovom trenutku.
Neka se oni dvoume koliko hoce, ali niko nije lud otic tamo kada mogu da igraju za sve ostale elitne klubove sirom svijeta..i taj inter laprda samo u zadnje vrijeme
Pita Amerikanac Amru Silajdzic za broj telefona, a ona odgovara:"Sex!Sex!Free sex tonight!".Prevoditeljica uskoci I brzo ga razocara:"Mislila je 663 629".
ja zvao broj javi mi se neka baba ;D
Nece City dati Dzeku za 20 miliona.
Moraju se malo vise potruditi, vrijeme je da se pocnu troumiti.
"...oko osam miliona eura dok Mandžukić u Bayernu ima plaću od 3,5 miliona eura" HAHAHAHAHA
Cista novinarska izmisljotina! Inter ima mnostvo napadaca Palacija, Militta i Nagatoma i zato sumnjam da ce se odluciti na dovodjenje nekoga od pomenutih igraca. Marijo ce sigurno ici iz Bayera zato sto dolazi Levandowski iz Borusije, ja imam provjerene informacije da ce ici u Englesku (Man. utd ili Everton) a Edin ostaje u City-ju jer je Pelegrini rekao da mu treba Edin, ali eto novinari ocito znaju bolje
Kakav bona Nagatomo, koji uopste nije ni napadac. Drugo jesi li ti gledala Inter neku noc, uzasna ekipa. Sve to treba mijenjati.
AHAHAAHH Kako si smijesna. Cuj Nagatomo.. Ma.rs u kuhinju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Prave potpuno novu ekipu...." ... a dovode Vidića, e hoće biti "nova ekipa", bit će im domet Liga UEFA....:P
inter se dvoumi ?!! muahaha ! koda mogu birat ! Marijo nece nigdje iz bayerna a cisto sumljam da ce dzekson otic iz engleske..ali Inter se dvoumi i dalje haha grohotm se smijem !