Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa dzekom i begovicem bi imali samo golmana i napadaca nek kupe jos avdiju za odbrane i tina za sredine bice kompletni :)
Elem sastavi ti brate nama kostur repke. Fale ti pjanke i beša.
Zaboravili Ste tinu,avdiju koji takodje sele u Inter
suplja prica Dzeko se spominjao prije 2 sezone i nista od tog transfera nije bilo niti ce bit na zvanicnoj stranici Intera nema uopste price o njima tako da je ovo popunjavanje portala samo
Bogami neznam koliko je suplja. Mancini je vec doveo Shakirija i par skupih igraca. Ima Inter love, samo ih FFP zeza.
ja eto mogli ste i avdiju kupit..
Opet je poceo klix market da radi........hihihihhih
Nek ide bilo gdje osim u Italiju ...
po klixu sljedece sezone bi vec trebali gledati tinu svrsica, edina dzeku i asmira begovica zajedno u interu...jos da dodaju jos kojeg reprezentativca pa da nam i formaciju otkriju s kojom bi mogo inter igrati..
Pa pokupova ovaj inter izgleda sve bosance haha
Nije lud da ide kod mancinija!
Ako ode De Gea, najbolje bi mu odgovarao Manchester...ako se već interesiraju jel...