Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Barca,do finala :) Visca el Barca
svasta se moze desiti....fudbal je to. Primjeri Real i United
SANSE INTERA PROTIV BARCE SU ISTE KAO SANSE ZELJE PROTIV INTERA:)))
Bayern je davno trebao ispasti protiv Fiorentine,a sto se tice Intera............FINALE zagarantovano.... pazza Inter amala!!!!
Sinoc je prosao jedan mesarski klub, prema tome zasto da na isti nacin ne prodje i Inter... jeb.o fudbal, sinoc se vidilo da ga nema!
@... Pa nek\' idu u mesnicu, neka se ne bave fudbalom ako im je do mesaranja.. A ti mozes na cevape kod njih.. Da ih hoce poniziti kao i u grupi..
grande baggio!!! a ne ovi danasnji bogati sminkeri...
Nadam se da nece igrati pic.kasto ko Arsenal.. Messija malo po nogama izudarati mesarski kako to Cambiasso, Zaneti i Samuel znaju, i nece vise smjeti da solira... moze se zaustaviti svaki igrac!
Ma mozda moze barcelonu, ali messija.... ma nema sanse
kakva je ovo igracina bila...divin codinoooooooooo...grande baggio...
Barca jest bolja od Intera, al ne mora značiti da će proći dalje. Bio je i Manchester bolji od Bayerna, Real od Liona, paaaa. FORZA INTER
Mogu se jedino braniti...a poznajuci Murinja igrat ce pi c ka sto
šta ti znaš
Pocijepat će ih Barca k\'o Cigo napolitanku.