Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode benitez poslje bayerna... ako ga ne otjeraju prije...
Veliki sam fan Arsenala,al mogu rec svojoj ekipi \'\'A sad adioooo...\", realno.
MILAN-TOTTENHAM!
J.BEM TE BAYERNU PU.SI GA BAYERNU MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sa-x opet vas nabijem na onu stvar zbog brisanja pozitivnih komentara za Barselonu !!! Jos jednom vas nabijem et !!! Jos jednom !!!
samo je sreca sto kopenhagen niju u vlasnistvu abramovicevog sina..o boze..ove godine liga prvada stize u london-- Forza CHELSEA!! p.s.da se ispravi pravda radi kradje..i TIMA OVREBA(odlezo bi ga u zenici kad bi ga sreo na putu!)
Zasto opet bayern, pa dobri su ljudi, a da ispadnu tako ranoj fazi takmicenja :( idemo IL PRINCIPE! Pokazi van buytenu novi laznjak, KAMANN!!!
jedva cekam da opet vidim crvenu ko paprika glavusu uli henesa kad ispadnu, :)
pjanic ce opet uvaliti realu :D
hahah bayern opet!! ako se svi oporave i dovedu nesto moze se dogurati daleko u LP.. sjetite se, bayern ima istu ekipu ko u finalu, ima je i inter.. ja kazem da ce inter dobiti 1-0 ili 2-1 u milanu a da ce minhenu biti 0-0 ili 1-1
hebo ti Real i Manchester United mamu u pichku -ti se pravis pametan?mrsh!!!
CHELSEA CHELSEA CHELSEAAA!!!
COME ON YOU SPUUURS !!! extrica razbit cemo Milan :)
Navijam za Real i Manchester United ! al trenutno je Barcelona najbolja na svijetu i imaju najvece sanse za osvajanje ali ovo je fudbal i svasta se može iz dešavati svi imaju svoju krizu
sto se brisu normalni komentari?
Arsenal ce da ponizi slabasnu Barcelonu! Administratorima se majke nakalimegdanisem sto mi brisu komentare!
Kako to ovom mrtvom mancesteru uvijek nastele neke slabije ekipe