U Rimu protiv Man Uniteda
0
Iniesta: Igrat ću finale Lige prvaka
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
probaj kürcom da dohvatis süpak yebo te Iniesta
Iniesta ce da rijesi i utakmicu u Rimu pa ce onda cijela Engleska da ga mrzi apsolutno Ovaj momak igra i razvaljuje a sto celzijevi bolesnici ne mogu i ne znaju da se pomire sa opravdanim porazom to je njihov problem predlazem im kolektivno vjesanje,,,
\"GUS HIDINK 11.05.2009. u 15:55 Da Bog da da crkneš ko krepani konj, što nam onaj go uvali i zavi nas u crno. Da hoćeš obe noge slomiti i ostatak života na aparate da dišeš. DA te hoće živog zakopati sa desetak onih pitona i dvije tri crne mambe,i još kojeg krokodila da ubacimo da ti bude super društvo. \" HAHAHAHA ovaj kune k\'o Gordana Pop Lazić Hahahahah budala..
uuurgh
nema, iniesta je novi zidane... ;)
hahahaha koji si ti kreten !!! Iniesta kraljuuu !!!
Da Bog da da crkneš ko krepani konj, što nam onaj go uvali i zavi nas u crno. Da hoćeš obe noge slomiti i ostatak života na aparate da dišeš. DA te hoće živog zakopati sa desetak onih pitona i dvije tri crne mambe,i još kojeg krokodila da ubacimo da ti bude super društvo.