Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekako mi lakse kada vidim Svabu tu - sretno momci! :)
SRETNO PAPE & COM.
U koliko Bosna i Hercegovina zabije Gol Mjenjam ime u Miralem Dodik...i nastojat cu da nadzem kompromis i da konacno BiH udze U EU.
vježbajte hrkljuš, goveda poturčena.
ide se na penale? nema potrebe kad je 3:0 za portugal.
Nikako ne treba pasti u euforiju i igrati od početka pod pod presingom ovdje pobjednika odlučuje taktika treba čuvati snagu za drugo poluvrijeme tada se sve rješava ne treba nam lijepa igra treba nam plasman na Euro,treba napraviti destrukciju u igri portugalaca čak i nasa hazard igra mogla bi donjeti rezultat,treba kontrolirati snagu igra se možda 120 min.
HZ- Homoseksualna Zajednica MI SMO DIVOVI !!! Hz87 Gay its Okey ;)
Švabo i Pape - nisam vidio ljepše slike u životu! :)
@Vaso De Gama (D) - Nadam se da ces sutra krepati od muke pakasu jedan....GLEDAJ ZMAJEVE KAKO DERUUUUUUU
MODERATOR, STO UKLONI MOJ KOMENTAR, UKLONI OVE STO PROVOCIRAJU I MENE I OSTALU RAJU KOJA JE UZ SVOJE MOMKE...KO SI BA??? DA NISI POSLIJERATNI PETOKOLONAS??? FUJ
osime mi te volimoooo
hajde da im pokažemo sutra šta je moderni napad u fudbalu:))) zmajevi meni licite na nekadasnji 5 korpus, razvalite tu bagru portugalsku
Ljudi... Papac nije trenirao, nema ga na slikama, a na sportsportba se pojavio na jednoj od slika... nije u trening opremi... Ima li neko kakvu informaciju ???
Ja sam iz Širokog Brijega,znam da je nebitno odakle sam i koje nacionalnosti ali želim da se zna da Široki nikako nije grad malodušnih ljudi koji mrze državu u kojoj žive.Svim srcem bit ću uz naše Zmajeve i vjerujem u prolaz pa makar i na penale.Ja sam Hrvat u BiH i ovu zemlju doživljavam kao svoju.Naravno da ću biti i uz Vatrene,ali sutra 90 minuta-ako treba i više gledam BiH kako puni mrežu Portugalaca.
da mi je samo da koji bosanski katolik ili pravoslavac, kaze adresu svoju i ime i prezime pa onda komentira nesto protiv BiH.Fakat je ludilo pola ovih majmuna ide sa nama u skole, rade zajedno na poslovima a ovdje se odaju da nas fakat ne vole. M,A,M,U I,M, nikad im se ne treba vjerovati kako su nam djedovi i govorili. Muslim for life, BIH forever.
Ruku na srce, trebamo biti realni. PORTUGAL ide na EURO ... ali da gleda BOSNU :)
Ante, pedertschino jedno, pushi kurtschine na poskoku, svinjo nekulturno, kako te nije stid