Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto upravni odbor sebe ne kazni?
Ja sam misljenja da nikoga nije trebalo kazniti... Jednostavno cinjenica da igraju i vode Njanjajevo im' je kazna dovoljna sama po sebi... Udbaski, prevarantski, maleni klub, bez trofeja 7 godina, sa konstantnim brukanjem od Skore i 3 Austrijske, hrenovki, struje, Zete, Kusesija, nemaju svoj stadion, ne mogu prodati igraca, itd. itd. Jadi malog Njanjajva...
@Katcha Ja sam mišljenja da je u želji med i mlijeko i da nam je to dovoljna kazna...nema tamo šabana pehilja i godišnjeg, a i redovne su plate svim zaposlenima...a vala su tu i rezultati...što jest jest...Evropa se tresla pred uraganskim naletom i da, još ovo...jasno je svima što se ste se radovali kad nas je Kukesi izbacio...pola vas su Albanci :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Trebao je svaki igrac prije kvalifikacija dati po 400 km avansa u slucaju da ispadnu
Pa kako onda da se opijaju u Ježu i guraju pare pjevaljkama na Bazenima u dekolte?! :P
ma to treba drzati u karantini vec od 20 kola nase lige
Ispali ste od ekipe koja uopste NIJE na UEFA listi klubova. A veliki Zeljo je ispao od 74 ekipe, i to JEDVA! E sad ko su tu 'divovi' a ko liliputanci?? Zao mi je FK Sarajevo, ali neopisivo mi je drago zbog prenafuranih navijaca, cija neobjektivnost odavno prelazi sve moguce granice. Samo jos nesto: 10.000-25.000, FKS 63,7% Kukesi 36,3%, FKZ 25,5%, Plzen 74,5%. Mjerilo jacine u postotku, Zeljo je bolje odigrao od ekipe koja je mnogostruko jaca, a dok je Sarajevo duplo losije odigralo, od ekipe koja mnogostruko slabija, hvala.
Zabranjen im gel za kosu ;)
http://www.ADmimsy.com?R=Leader ADmimsy je stranica koja služi za internet zaradu. Poenta svega jeste biti uporan, te svakodnevno izdvojiti 3-4 minute za gledanje reklama za što ćete dobiti odgovarajući novac. Pored rekalama, postoji još načina za dobivanje novca - odrađivanje raznih poslova (najčešće registracije na neke stranice, download, instalacije i sl.), te zvanjem svojih prijatelja na ovu stranicu. Jako je jednostavno, samo su potrebni dobri nervi i sve će doći na svoje. Može se sasvim solidno zaraditi ako posjedujete već navedene osobine - upornost i strpljivost. Na samoj stranici postoji niz dokaza o isplati, tako da nije riječ o prevaranstkoj stranici. Isplata se može vršiti tek kada prikupite 15 dolara i to preko - Paypal & Payza. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link: http://www.ADmimsy.com?R=Leader Nakon čega ćete se registrovati. Registracija je sasvim lagana i potrebno je par sekundi za to. Poslije toga možete početi zarađivati.
http://www.youtube.com/watch?v=06TCVDrKWRo
A sta je sa najvecim zlom kluba Irfanom Redjepagicem j.bo mu pas mater ko mu pokaza ulaz u klub.Otjerao je svu nasu dijecu i poce dovoditi polupismene igrace J.bo M...r svoju ........FUJJJ .. MARS IZ KLUBA PARDON GRADA I DRZAVE JADU JADNI>>>>
nije niko kriv nije htijela u go i to ti je
a ko je naplatio milion eura u svicarskoj na kladionici za ispadanje sarajeva?????
Šta smanjit će im porciju viršli ...
ma jok, dovešće nam Šabana Pehilja da nas tuče na utakmicama :))
Zamisli kako je Saban to prepricavao svojoj raji: " joojj ocam on se meni uz'o kurcit, kad sam ga spuc'o izvrn'o sam ga Alla'am....š'a ce on debil ocam'...
kaznjeni su oni dovoljno...čitav ime se balkan u lice smije kad vide od kog su ispali...
nasu oni krivi sto ne znaju...
Ma imaju oni sigurno već svog pulena za mjesto sportskog direktora, samo su čekali pogodan trenutak da ga postave. (možda neko sa dobrim prezimenom ili dobrim preporukama).
Najveca kazna im je da im predje Adilovic
Sva ta sredstva prebaciti Zelji... ko zna zna... :))
Na Goli otok, pa kamen tucat' :)
Opet hrenovke!!! Pa ovo nema smisla!!! HA,HA,HA..