Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe pa svi nazdravljaju a niko nepije
kako im je dobro :(
@sarcastrator ne slažem se s tvojom zadnjom rečenicom u potpunosti :D...
@djulio: U potpunosti se slazem, i ja sam uvijek bio za Real ali ovoj postavi Barcelone stvarno skidam kapu, a Messi je nogometni genije. Jedino me u tom timu nervira ona seljacina Pique, eno i na klipu se on nesto gura u prvi red da se uslika.
@djulio - Jedan od rijetkih koji prizna i koji je REALAN :D Visca Barca y Visca Catalunya !
veliki sam navijac real madrida al ovaj sastav barcelone tesko da se moze ponoviti ova trojka je dovoljna, zaista su sa drugog planeta.
@avion apsolutno se slažem sa tvojom konstatacijom jer ni fiorentino perez ni šejk vladnik mančester citija ni niko drugi kotroši milione na pojačanja neće imati ovakav kolektiv kakav je barcelona.jer ova ekipa barce diše kao jedno izato nikad niko neće igrati ovaKAV ATOMSKI NOGOMET KAKAV IGRA BARCELONA i zato EL VISCA BARCA EL VISCA KATALONIA
Messi, hoćeš kupit rakije. Domaća, berba šljiva 2011. dobra ko sunce. Ajd javi mi se na broj 062/777-000 Hikmet
samo neka je messi dobio zlatnu loptu,to je jedino ispravno i posteno!!! messi je najbolji i tu mu niko nista ne moze a ostali su cijelu svjetlosnu godinu iza njega,za to je najbolji dokaz utakmica u subotu protiv atletica kada doda loptu izmedu 6 igraca,pa tako je ovim ostalim lako dati gol...
Samo mozete da im zavidite :)
jojj jesu ruzni i retardirani fujjjj jedino onaj pujol noramal ...
Ekipa se ne kupuje, ekipa se stvara!
dobra ova mesijeva Mama