Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto slicno kao "Tko želi biti milijunaš?" U HR...
Zvanicna nagrada je u proglasavanju, i to je posvetio jednom preminulom navijacu, a jaja je primio da bi udovoljio jednom zivom navijaacu. Musonda sa svojim klubom igra u prvoj ligi Zambije. Najplaceniji igraci lige zaradjuju sest do osam hiljada americkih dolara mjesecno, a najslabije placeni ispod hiljadu. Zambija je bila prvak Afrike, dva pita u finalu. Njihov najbolji stadion ima kapacitet oko 50 hiljada, lijep je i spada medju 15 najboljih u Africi.
Sine sad kad ih preproda u Bosni po veoma povoljnoj cijeni, uzme lagane pare
Puno bolja nagrada nego u većim ligama, u PL naprimjer dobiješ žutu kocku sa logotipom Premier Lige i boldovanim natpisom Man of the Match. I šta će ti to? Bolje jaja dobiti.
Volim jaja
Pošteno. Ni igrači koji igraju u Premijer ligi BiH, ne vrijede više od pet školjki jaja, mjesečno.
jednu skoljku za moga bakira...