Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Tifa je pjeva,hocel i on zaigrat?
Ma jok ba, napio se
ovaj ce proci kao Alispahic u Sarajevu, ne zivi se od stare slave u fudbalu, cim on nije uspio u turskoj 2I u makedonskoj ligi ne vjerujem da ce biti neka prevaga ni u ovoj nasoj pacenickoj liZI
Seljačina umišljena, ovakvi su krivi za sve ovo što se dešava u reprezentaciji, on da imalo valja, njega bi Hajduk vratio, to je truhlo obični.
sve loše što je u reprezentaciji prouzročili su spahić i džeko
kikseru ne seri i odjebi od komentara, ti si pizda i ne obraćaj mi se
Veliki igrac za nasu ligu, normalno je da dode u najveci bh. klub. Pa nece valjda kod kona da celo Jesa, prvak Mijanmara, silji kura. na njemu..
Xaxaxaxaxaxa !!!
pjandura
ohhh hajdučeeee ohhhh hajdučeeee dica su tvoja uvik uz tebeeee....
Senijad je prosjecan igrac vazda bio, imao je i dobrih partija, ajd. Miran, povucen, kulturan, sve stoji, al' je Bgm i seljacic teski. 😕
Da ti objasnim u dvije rijeci. - Kulturni seljacic.