Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Dzezvo nahebi im se keve.
@ibro dirka Postedi nas svojih komentara seljacino, Ibricic je sjajan nogometas
Nisam ja kriv sto je papcima Ibricic prvi pokazao loptu. S obzirom da se radi o obicnom lijenom balvanu srednje kategorije bez kojeg repka itekako moze i koga treba cuvati za eventualno Estonije i Armenije, nije ni cudo da ga takvi brane. Cuj ovog pokondirenog papcica \"sjajan nogometas\", ocito cuo na HRTu preko satelitske u svojoj vuko.jebini.
Videoton je je kanta klub...Samo zadnje izdr...kotine izgube od njih hahah ima sluca da su jedan seljacki klub u kupu uefa uzeli hahahha al o tom drugi put :D
A jes\' mi poznato ovo Videoton... ccc
Cim puca penal odma se zna da je neki faktor tam
Ima ko video da pogledam
Ibro-dirka ti si idiot
HORiL GORiLO iBRO Mi TE VOLiMOOOO !!!!!!!!!!!
Ibricica na reprezentativnu klupu u svim iole ozbiljnijim tekmama, ono je lijeni, spori balvan za Estonije i Armenije eventualno. Inace, nek mu je sa srecom kod Rusa, tamo je prosjecan igrac.
to bi i ja znao, mislim iz igre da vidim kaku golcinu dzabe otvori stranicu