Nakon turbulentnih dana
152

Ibričić se obratio navijačima Sarajeva: Riješili smo sve nesporazume, jedinstvo je neupitno

D. P.
Ibričić vjeruje u svoj tim (Foto: FK Sarajevo)
Ibričić vjeruje u svoj tim (Foto: FK Sarajevo)
Sportski direktor Sarajeva Senijad Ibričić oglasio se nakon turbulentnog perioda i niza loših rezultata Bordo tima u domaćem prvenstvu.

Bordo tim je pet utakmica u Wwin ligi BiH bez pobjede, a u četiri uzastopne doživio je poraz. Nakon jučerašnjeg remija s Igmanom iz Konjica, stvari su kulminirale, a potpisan je raskid ugovora s nekadašnjim kapitenom Almedinom Ziljkićem.

Nakon turbulencija, oglasio se sportski direktor Senijad Ibričić, koji naglašava kako su svi nesporazumi riješeni.

"Ovim putem želimo kao ekipa iskreno da se zahvalimo našim odanim navijačima na njihovoj nepokolebljivoj podršci, bez obzira na rezultatske neuspjehe. Naše jedinstvo je neupitno jer smo riješili sve prethodne nesporazume", rekao je Ibričić.

Sportski direktor koševskog kluba navodi da je u ovom trenutku ekipi potrebna podrška i pozitivno okruženje.

"Pozivamo sve strastvene navijače da nas podrže i u nadolazećoj utakmici, stvarajući pozitivno i ohrabrujuće okruženje. To je ono što nam u ovom trenutku najviše treba. Idemo zajedno naprijed, ostavljajući iza sebe izazove prethodne sedmice. Naš stručni štab ne traži krivca za rezultate, takva je priroda fudbala. S odlučnošću i predanošću, obećavamo da ćemo dati sve od sebe u narednom periodu", zaključio je sportski direktor Sarajeva.

Bordo tim će u narednoj utakmici dočekati Borac u revanš utakmici Kupa Bosne i Hercegovine. Duel se igra u srijedu od 17:30 na stadionu Asim Ferhatović Hase.