Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tanko je to ibricicu, ako je ziljkic bio problem pa nije ga bilo protiv igmana pa ste jedva bod uzeli a trebali ste izgubiti..ja mislim da rozman i ti nemate pojma šta radite..
Sarajevo uputilo 25 udaraca na gol igmana, postiglo 2 gola. Igman uputio 4 udarca na gol Sarajeva i postiglo 2 gola! Ocito da je problem u REALIZACIJI!!!
Ako si gledao utakmicu protiv igmana shvatio bi da smo ih u svakom segmentu igre nadigrali. Lijepa igra, puno sansi samo katastrofalna zavrsnica. Ne moze odma to na bolje, pogotovo ako je istina sve sto se prica da su igraci ucjenjivani i da im se prijeti. Vidit cemo ima li napretka protiv borca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ibricic je prevarant, on je ovdje največi problem, nadam se da će raja prava prepoznati i otjerati ovog žutog papka...
Nedinstbo ce trajati do srijede tacnije do 19 sati i 20 minuta jer tad ce biti kraj takmicenja u kupu BIH
Jedinstvo iz Bihaća da preuzmeš ? Jedino to
Ibricicu i Rozmanu Vi pojmq nemate.Kao u Bajaginoj pjesni ste JAHACI MAGLE tj. prodajete muda za bubrege.Musemic je za vas dvojicu Gvardiola.
Ja mislim da se Ibricic i ostali trebaju udaljiti sa klupe i da se počne baviti svojim poslomaa a to je sportski direktor , ako želi biti trener onda neka promjeni struku, timu ne treba dodatan pritisak.
Dajte Barbareza neka se UCI U Sarajevu a Salihamidzica za direktora...klonite se ovih direktorcica
Sve je to jedna velika bruka
Sta ste ba rijesili. Dao Mirvic po cenera prodanim hadaljima, takozvanim navijacima da cute dok vodi klub u provaliju. Nekima mozda i po 100 maraka.
HALA REAL MADRID
Vratite nam djecu i legende kluba, ne trebaju nam Slovenci...
Zbog te "naše djece" i "legendi" se nismo pomjerili sa mrtve tačke i zbog njih smo u ovim go*nima.
Zuti zar ti treba reci da se lopta igra dva dodira i da se puno brze mora prenositi lopta na drugu polovinu,vezni red ispod nule...Mani te se taverne i influenserki bolje bi vam bilo
Uhljeb
Koja ti je plata?
šta te boli čoše kolika mu je plata? Klasični balkančero seljak, odmah, aaa koliKAaa ti je ploooota? privatna firma, a i da je državna svejedno i da je pola miliona ili pola marke... da je 5 miliona il 5 feninga nije je zaradio
Kakvo jedinstvo? Igrate sa Jedinstvom derbi dogodine?
Košpe kažu Mirvić kriv.....